Velkommen til Tailor Made Peru

Tailor Made Peru er ett svenskeid reisebyrå med hovedkontor i Peru og med mange årserfaring innen turistnæringen i Latin-Amerika med spesiell satsing på reiser til Peru. Vi er ett sammensveiset team av svensker, nordmenn og peruanere som trives sammen i vårt arbeid med å gi dere som kunde den best tenkelige servicen og assistansen gjennom nær og personlig kontakt.

Vi finnes alltid på plass i Peru for å kunne bistå dere under deres reise i Peru. Vi kjenner landet og folket veldig godt og følger de daglige hendelsene på nært hold. Vi vet som regel på forhånd når for eksempel streiker kan sette kjepper i hjulene for en ferdig reiseplan og vi kan raskt gjøre endringer slik at reisen flyter som normalt. Vi finnes også på plass ved hendelser som sykdom eller ulykke og naturligvis for daglige råd og svar på spørsmål.

Dere kan starte og avslutte deres reise på hvilken dag som helst, dette velger dere selv.

Vi bruker vanligvis ikke guider fra Norge som reiser med dere hele tiden, men vi har våre engelsktalende lokale guider på plass på deres reisemål. Dette er for å ha guider som hele tiden er oppdatert med aktuelle hendelser og har daglig kontakt med steder og severdigheter, men også for å holde nede prisen på reisen.

For å finne den beste prisen og ha valgmuligheten mellom ulike flyselskap booker og betaler nesten alle våre kunder sitt internasjonale fly på egenhånd via internet. Naturligvis gir vi råd og hjelp når dere skal kjøpe flybilletter, eller vi kan også booke det internasjonale flyet for dere som en del av reisen hvis dere skulle ønske dette.

Vår idé er å kombinere høyeste kvalitet med gunstige priser slik at vi kan tilby våre kunder markedets mest prisgunstige reiser i Peru. Vi arbeider uten mellomledd og kan derfor tilby gunstige priser uten å gi avkall på vårt krav til høy kvalitet på vår service. Vi arbeider arbeider kun med de beste hotellene og operatørene i Peru, for vi vet at en fornøyd kunde er den beste reklamen vi kan få. Velg selv om dere vil bo på 3-. 4- eller 5-stjerners hotell, de fleste av våre gjester selger 3-stjerners hotell og er veldig fornøyd med disse.

Vi brenner for å gjøre deres reise til Peru til ett uforglemmelig minne og norsk personell finnes alltid på plass i Peru for deres service døgnet rundt.

Hvorfor Tailor Made Peru

Vår kunnskap og erfaring

Vi bor er i Peru og vi har arbeidet mage år innen turistnæringen, slik at våre ledere, selgere og øvrige ansatte vet alt man trenger å vite om turismen og gjeldende forhold i Peru. Vi lever våre daglige liv i den peruanske kulturen og følger nyheter og hendelser for raskt å kunne gi fakta og service. Våre selgere som setter sammen deres pakkereise til Peru har allerede besøkt stedene dere skal besøke og de vet derfor hva man må tenke på. De prater flytende engelsk, norsk, svensk og spansk og er godt utdannet.  Derfor kan dere stole på at vi kommer til å sette sammen den perfekte reisen til Peru som møter alle deres forventninger.

Vi er reisearrangøren

Forskjellen mellom oss og andre norske reisebyråer er at vi er reisearrangøren, noe som innebærer at vi selv gjør alle reservasjoner og arrangerer logistikken for deres reise til Peru. De fleste andre reisebyråene kjøper tjenestene sine fra en lokal reisearrangør her i Peru. Dette innebærer at dere som kunde må betale en høyere pris for deres reise og det innebærer også at der er vanskeligere for dette reisebyrået å garnatere for kvaliteten på tjenestene ettersom de kun er ett mellomledd og lar andre ta ansvar for å gjennomføringen av tjenestene. Mens vi, på vår side, kan garantere for kvaliteten på våre tjenester ettersom vi er reisearrangøren. Vi finnes alltid på plass og kan derfor under deres reise gripe inn slik at alt faller i deres favør.

Bra kvalitet og fordelaktige priser

Vi er en peruansk reisearrangør med svensk ledelse som selger pakkereiser til Peru og skreddersydde reiser til Peru til kunder fra Sverige og Norge og resten av verden. Det finnes ingen mellomledd som vil ha sin «del av kaka». Derfor kan vi holde våre priser så lave som mulige. Våre høye kvalitet og våre lave priser gjør at vi kan tilby de beste pakkereisene til Peru i markedet. Vi bruker ikke mye penger på markedsføring som våre kunder til slutt må betale for. I stede stoler vi på at våre kunder forteller om sin reise til sine venner og bekjente. Det er derfor utrolig viktig for oss at vår kunder er fornøyde når de kommer tilbake til Norge.

Bærekraftig Turisme

Det er veldig viktig for oss at våre aktiviteter ikke har negativ innvirkning på det lokale miljøet og menneskene. Tvertimot, vi vil at vår aktivitet skal ha en positiv innvirkning på Peru og dets innbyggere. Derfor har vi tatt frem en Bærekraftig Turisme Policy som vi følger, blant annet så donerer vi en del av vår gevinst til lokale utviklingsprosjekt og vi forsøker alltid å kjøpe våre produkter og tjenester lokalt.