Peru er, ganske riktig, ofte kalt Adventure Land nr 1 i verden. Med tre klimasoner; villmarken i Stillehavet, Andesfjellene med sine snødekte fjell og Amazonas jungel, er det mange muligheter til å finne eventyrsreiser med spennende aktiviteter over hele landet. Nedenfor er to eksempler på eventyrsreiser i Peru.
Under vår nye forslag til eventyrsreiser i Peru under kan du lese mer om de ulike opplevelser og aktiviteter du kan oppleve i Peru. Og husk, hvis du har noen spesielle eventyr du ønsker å oppleve i løpet av din reise i Peru, kan du kontakte oss og vi vil gjøre alt vi kan for å ordne dette.
Hvis de nedenfor presentert pakker med eventyrsreiser i Peru ikke oppfyller dine behov, kan du bruke dem som utgangspunkt for å tilpasse din eventyrsreise i Peru med oss. Vi velger sammen din destinasjoner, attraksjoner, opplevelser og reise lengde.

Peru Ultimate Eventyr

Perus Ultimate Eventyrsreise, 20 dager lang, er perfekt for hardcore eventyrer . Det er fullpakket med spennende aktiviteter i Peru , trekking i Colca Canyon , ...

Perus Klassiske Eventyr

Denne 14 dagers eventyrsreisen i Peru besøker Perus høydepunkter: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Den Hellige Dalen og Machu Picchu. I ...

Om Eventyrsreiser i Peru

Peru er, ganske riktig, ofte kalt Adventure Land nr. 1 i verden . Med tre klimasoner; villmarken i Stillehavet, Andesfjellene med sine snødekte fjell og Amazonas jungel, er det mange muligheter til å finne eventyrsreiser med spennende aktiviteter over hele landet. Nedenfor er to eksempler på eventyrsreiser i Peru.
Under våre nye forslag til eventyrsreiser i Peru under kan du lese mer om de ulike opplevelser og aktiviteter du kan oppleve i Peru. Og husk, hvis du har noen spesielle eventyr du ønsker å oppleve i løpet av din tur i Peru, kan du kontakte oss og vi vil gjøre alt vi kan for å ordne dette.

Hvis de nedenfor presenterte pakkene under med eventyrsreiser til Peru ikke oppfyller dine behov , kan du bruke dem som utgangspunkt for å tilpasse din eventyrsreise til Peru med oss. Vi velger sammen din destinasjonene, attraksjoner, opplevelser og reise lengde.

Trekking

Peru er et paradis for fotturister, med fjelltopper, daler og fjell og tilbyr utfordringer med varierende vanskelighetsgrad. Andesfjellene i Peru med Inka stier, samt stier som har eksistert før Inkaenes tid, med utsikt over dype daler, snøhvite fjelltopper, fosser, isbreer og skoger hvor du kan møte folk kjent for sin gjestfrihet i sine sjarmerende landsbyer. Løypene i Peru gir deg uendelige kombinasjoner på alle nivåer av erfaring og vanskelighetsgrader.

Surfing

Peru er et land med perfekte strender for surfing hele året. De mest populære brikkene er på kysten i nord, Mancora, Punta Sal, Cabo Blanco og mange andre steder med strender ideelt for surfing, men også i Miraflores, Lima, hvor du alltid kan se surfere i bukten fra morgen til kveld. Peru har noen av de beste surferne i verden og Lima var en gang vertskap for VM i surfing. Du kan også ta kurs i surfing med profesjonelle lærere.

Fjellklatring

De unike fjellene i Andesfjellene i Peru tilbyr en makeløs miljø for klatring og begynner å tiltrekke klatrere fra hele verden, fordi de er enkle å få tilgang og klimaet er mildt mesteparten av året.
Huascarán er det høyeste fjellet i Peru, 6788 meter over havet, og ligger i «Cordillera Blanca». Det er også den høyeste tropiske fjellet i verden.

Fjellklatring

På den sørlige kysten av Peru, kan du finne svært gode forhold for fjellklatring med utsikt over Stillehavet og sine rullende bølger, men selvfølgelig også i Andesfjellene er det mange steder å øve denne sporten, for eksempel utenfor Puno i sør og Cajamarca i nord. Det er også anledning til å delta på kurs i fjellklatring.

Elverafting

Det er mange muligheter til å oppleve rafting i Peru, hovedsakelig i dalene av Andesfjellene, (Den Hellige Dalen, Colca -dalen og flere), og mange av våre gjester tar seg tid til å nyte dette eventyret på sin tur i Peru. Den ultimate utfordring er å padle nedover rushing Colca -elven og dens 300 stryk, men kanskje det er et godt råd å starte med noe enklere. Årene 1979 til 1981 var Pole Jerzy Majcherczyk den første personen i verden til å ta seg ned hele den 120 km lange elva og strykene til Arequipa.

Mountain Biking

Du kan kjøre terrengsykkel i nesten alle deler av Peru, og det er stier og veier av alle typer problemer, fra nybegynner til ekspert. Det er den raskest voksende sporten i Peru akkurat nå, og du vil møte syklister over hele landet, turist syklister imidlertid det meste i Andesfjellene. Vi tilbyr turer der du kjører gjennom landskapet på Andesfjellene med snødekte topper, dype daler, pittoreske landsbyer med guider og bruker kjøretøy for å ta deg gjennom de delene som kan være for vanskelig å sykle.

Brettseiling

Windsurfing har ikke praktisert veldig mye i Peru til nå har det stort sett vært bølgen – surfing, men de siste årene har brettseilere begynt å dukke opp mer og mer, spesielt på strendene på nordkysten av Peru, men du kan også finne svært gode forhold for windsurfing rundt Lima og kysten av Paracas.

Hanggliding

Flere steder i Peru, men også i Miraflores, Lima, hvor våre besøkende ofte tilbringe sine første dager og netter på deres tur til Peru, kan du prøve hanggliding fra klippene i en park på Stillehavskysten. En perfekt start på opplevelsestur i Peru.

Sandboarding og strand buggies

For de som besøker Paracas, Ica og Nazca på sin reise til Peru, er det svært populært å øve sandboarding på sanddynene i ørkenen. For de av dere som har erfaring med snowboard er forskjellen ganske stor.
På samme tid, kan du oppleve et nytt eventyr, ta en ørken tur i en beach buggy, som ofte ender med en dukkert i et svømmebasseng i en oase.

Underwater Fishing

På kysten sør for Lima og i den nordlige Piura og Tumbes har undervanns fiske har vært veldig populært i mange år. Den peruanske farvann er hjem til en rekke fiskearter og et ideelt land å oppleve en annen måte å fiske.

Fiske

Peru har en lang kysten av Stillehavet og er et land med en stor fiskeindustri. Det er et stort utvalg av arter av fisk og mange grunnleggende og strender som er perfekt for fiske. Som forfatteren Ernest Hemmingway, som besøkte Peru mange ganger for fiske og som også hadde ideen til å skrive «Den gamle mannen og havet», har du muligheten til å fange tunfisk, trommer, pacific croakers, havabbor, flyndre og selv sort marlin på havfiske. Den største sort marlin fanget i verden hadde en vekt på 702 kg og ble fanget i Peru. Du kan også finne gode saltvannsfiske i og rundt Lima langs kysten, men Peru har også innlandsfiske i innsjøer og elver i Andesfjellene, for det meste ørret.

Den ultimate fiskeopplevelsen er å følge i Ernest Hemmingways spor og forfølge havfiske i den nordlige delen av landet, kanskje på Cabo Blanco, hvor mange andre kjente mennesker har gjort sitt besøk for fiske, Prince Philip av Edinburgh, John Wayne, Marilyn Monroe, Nelson Rockefeller, Bob Hope og mange andre.