Når dere besøker Peru, prøv å bruke minst et par dager i den peruanske Amazonas-jungelen. Den dekker 60 % av arealet i landet, og bare Brasil har en større andel av jungelen enn Peru. Til tross for dette er det bare 5 prosent av befolkningen som bor der. Det er en av de mest biologisk betydningsfulle områder i verden, og Peru har den største mengden av fuglearter på jorden.

Under deres utflukter i jungelen har dere muligheten til å se de fleste fugler og pattedyr som lever i regnskogen, papegøyer, pelikaner, kjempe oter, skilpadder, aper, alligatorer, anakondaer, og i sjeldne tilfeller den sky jaguar.

Dere bor i jungel-lodge hvor man tilbyr ulike tjenester og daglige utflukter. Gode ​​restauranter som serverer mat med lokale råvarer og for det meste bor dere med «helpensjon», frokost, lunsj og middag. Du kan ta en massasje på slutten av dagen, gå for en svømmetur hvis lodgen har et svømmebasseng, slappe av i en hengekøye eller prate med venner eller andre gjester i baren under Amazonas himmel med tusenvis av stjerner, og stjernebildet sødre korset i sentrum.

I byen Iquitos har dere mange gode hoteller å velge mellom for deres opphold.

Tambopata National Reserve

Tambopata Nasjonalpark er kjent for å ha en av verdens største utvalg av pattedyr, trær, insekter, sommerfugler og fugler. Forskere har allerede registrert 632 fuglearter, 1200 sommerfugl arter, 169 pattedyr arter, 205 fiskearter, 103 amfibier og 67 reptiler. Vegetasjonen er typisk tropisk regnskog. Det er det mest populære reisemålet for turister som ønsker å utforske den peruanske jungelen.

Aktiviteter : Jungel lodge med dagsturer.

Manu National Park

Manu Nasjonalpark er hjertet av Manu Biosfære Reservat, erklært som en verdensarv av UNESCO i 1987. Den har et fantastisk utvalg av dyr, mer enn 800 fuglearter, 200 pattedyr arter, den Andiske Cock-of-the-rock, den enorme oteren, jaguaren, den andiske hjorten, mm. Dette er parken som holder verdensrekorden for antall fuglearter som har blitt sett på ett sted i løpet av en dag med 324 arter. Det er ca 30 Quechua – talende landsbyer i nasjonalparken og mange lokalsamfunn med urinnvånere.

Aktiviteter : Jungel lodger med dagsturer.

Iquitos

Iquitos er den viktigste havnebyen på Amazonas elven og den største byen i den peruanske jungelen. Den opplevde en økonomisk boom på slutten av 1800-tallet da gummiindustrien vokste stort. Det finnes mange jungel lodger i området, og til og med båter som kjører turer langs Amazonas-elven for turister. Pacay-Samira Nasjonale Reservat er det største reservatet i Peru, og ligger kun 183 km fra Iquitos, her finner dere mange truede dyrearter som charapa elveskilpadder, den gigantiske oteren, de svarte alligatorene og elvedelfiner.

Aktiviteter : Jungle lodger og dagsturer, Amazonelve Cruise, Iquitos bytur, Zoo, med mer.

Reiser til Amazonas

Peru og Galapagos Cruise

Peru og Galapagos Cruise, med kultur, natur og eventyr i 23 dager, der dere kommer til å se og oppleve de beste høydepunktene i Peru; Lima, Arequipa, Colca Canyon, ...

Den Store Oppdagelsereisen

Den Store Oppdagelsesreisen er 17 dager lang og den perfekte turen for den som også vil oppleve en del av landets kyst og dens skjønnhet på sin reise i Peru. ...