Mancora er en koselig liten fiskelandsby som ligger ca 116 mil nord for Lima og 12 mil sør for grensen til Ecuador. Mancora er det mest populære stedet i Peru for bading og strandliv. Her finnes det fantastiske sandstrender og hav som innbyr til bading og vannaktiviteter. Vannet er kjent for sin turkis farge. Surfingentusiaster bør reise hit mellom november og februar når bølgene er på sitt aller beste. Fiskere elsker Mancora for sin store fisker som sverdfisk og tunfisk. Nære Mancora ligger det også varme kilder hvor dere kan la kroppen nyte og slappe av mens huden gnis inn i gjørma under en spa-behandling. Mancora tilbyr også et meget bredt spekter av restauranter, diskotek, shopping, uteliv, etc.

Sommeren varer fra desember til april, og er veldig varmt, det kan regne om natten og temperaturen kan nå over +38 C. Resten av året, er klimaet tørt og solrikt, ofte med en forfriskende bris. Temperaturen kommer aldri under +25 C på dagen, vanligvis er den mellom +25 og +30 C. Om natten kan den gå ned til +17 C.

Stranden har over 30 » Beach Resorts » som mottar turister fra hele verden, men hovedsakelig fra Sør-Amerika. Det finnes et stort antall restauranter og nattklubber, med tanke på at byen har bare 10.000 innbyggere. Stranden strekker seg kilometervis hvor man kan vandre og beundre det store antallet surfere, eller kanskje til og med prøve det selv.

Byen gir inntrykk av å være veldig privat, og til og med når dere tilbringer dagen på strendene, mens den yrer av folk på kveldene og nettene i en blanding med høy musikk .

Hotellene ligger ikke i sentrum av underholdnings og shopping livet, men likevel nære nok til å tilby alle de tjenester som er dette innebærer. Dere bor på roligere steder etter stranden hvor avslapning ved bassenget eller på stranden er i sentrum. Våre gjester bruker å sette pris på disse valgmulighetene, i alle aldersgrupper.

Aktiviteter : Strand, surfing, svømmebassenger, ridning, boogie-cars, mm.

Reiser til Mancora

Magiske Peru og Mancora Beach

Magiske Peru med Mancora Beach er en 15 dager lang reise i Peru og inkluderer de største severdighetene i landet samt bading og avkobling på Mancora Beach nord i Peru; ...