Den Store Oppdagelsereisen

from $3,680

Den Store Oppdagelsesreisen er 17 dager lang og den perfekte turen for den som også vil oppleve en del av landets kyst og dens skjønnhet på sin reise i Peru. Reisen går gjennom landets alle tre klimaområder; Ørkenen, Andes og Amazonas jungel, og de fleste store serverdigheter i den sørlige delen av landet; Lima, Ballesasøyene, Nazcalinjene, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu og Amazonas jungel.

**Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.
Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Moderate
 • Group Size Medium Group
  6

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Den Store Oppdagelsereisen

All about the Den Store Oppdagelsereisen.

Reisemål: Lima, Ballestasøyene, Nazcalinjene, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Oicchu og Amazonas jungel.

Reisetid: 17 dager / 16 netter

Pris: fra 28 700 NOK

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Cusco – Puerto Maldonado – Lima
 • Transport til og fra flyplasser
 • 12 netter på anbefalt hotell med frokost
 • 1 natt i komfortabel nattbuss
 • 3 netter i jungel-lodge med alle måltider inkludert
 • Profesjonelle engelsktalende guider på alle utflukter
 • Bytur i Lima
 • Utflukter til Ballestasøyene
 • Flytur over Nazcalinjene
 • Guidet utflukt i Nazca
 • Bytur i Arequipa
 • 2 dagers tut til Colca Canyon med utflukter og guidet stopp
 • Heldags utflukt på Titikakasjøen med lunsj inkludert
 • Turistbuss Puno – Cusco der flere stopp gjøres for sightseeing, lunsj er inkludert på en av stoppene
 • Bytur i Cusco
 • Heldags utflukt til «Den Hellige Dal»
 • Utflukt til Machu Picchu, inkluderer reiser, entré og guidet vandring
 • 4 dager utflukt i Amazonas der all utflukter og måltider er inkludert
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyskatter
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere til deres hotell i Miraflores, Der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er ett rolig og trygt område ved stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, hvor dere blant annet besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, Stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronsje fra 1650, de unike trebalkongene som inrammer torget, San Francisco klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro og 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO.

 3. Day 3 Lima-Paracas (B)

  Dere hentes på morgenen ved hotellet for transport til bussterminalen, for deres bussreise til Paracas som er plassert sør for Lima på stillehavskysten, reisen tar ca fire timer. Ved ankomst møtes dere av vårt personell og transporteres til deres hotell.

  Dere har deretter en dag å bruke i henhold til egne interesser og ønsker; Kanskje nyte strandlivet på de nydelige sandstrendene, besøke Paracas nasjonalpark, vinsmaking i Ica eller test ut sand-buggies eller sand-boarding i ørkenen.

 4. Day 4 Ballestas Islands – Nazca (B)

  Etter frokost, transport til havnen for deres guidede tur til Ballestasøyene. Ballestasøyene kalles iblant »Lille Galapagos» og her kommer dere til å se en fantastisk samling av sjøløver, pelikaner, pingviner, seler og ulike sjøfugler. Etter turen transporterer vi dere til deres hotell for hvile, bading og lunsj. Sent på ettermiddagen transport til bussterminalen for deres buss til Nazca (ca 3 timer) der vi møter dere og transporterer dere til deres hotell.

 5. Day 5 Nazca – Nazca Lines – Arequipa (B)

  Før frokost, en flytur over Nazcalinjene, gigantiske formasjoner og geometriske figurer som er formet i den tørreste ørkenen i Peru og som dateres tilbake til ca 250 år e.kr. De enorme Nazcalinjene som ber seg ut over ett 500 kvadratkilometer stort område etterlater, takket være sin enorme størrelse og ukjente opphav, ett uforglemmelig intrykk hos de besøkende. Formasjonene forestiller dyr, for eksempel en edderkopp, en ape og flere fugler. De tror de er en enorm astronomisk kalender eller kanskje offer til gudene. De ble oppdaget allerede på 1550 men det var ikke før man med flyets hjelp kunne se linjene ovenfra så man kunne få et bilde av helheten.

  Etter frokost, en tur til de urgamle Cantalloc akvadukteneog ruinene av en nylig oppdaget inkaby i nærheten. Senere transporteres dere til bussterminalen for deres nattbuss til Arequipa (ca 8 timer). Ved ankomst til Arequipa møtes dere på bussterminalen for transport til deres hotell.

 6. Day 6 Arequipa

  Ved ankomst til Arequipa møtes dere på bussterminalen for transport til deres hotell, og senere på ettermiddagen hentes dere ved hotellet for en guidet rundtur i Arequipa, der dere kommer til å; besøke Chilinadalen og den gamle bydelen San Lazaro, beundre utsikten fra Yanahuara Belvedere, besøke Stortorget (Plaza de Armas) og dens katedral, San Francisco kirken, og det ekstraordinære Santa Catalina klosteret som er bygd av vulkansk lava og dateres til 1500 tallet. Dere besøker til og med den best bevarte mumien i hele Amerika, Juanita, som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt opp på en fjelltopp i regionen.

 7. Day 7 Arequipa – Colca Valley (B)

  På morgenen hentes dere ved hotellet for deres to dagers Colca canyon tur. Dere reiser mot de varme kildene i Yura, passerer vulkanen Chachani og reiser deretter videre opp til naturreservatet Pampa de Cañahuas der dere kommer til å se grupper av lamaer og alpakkaer. I våtmarkene i Tocra kan dere se mengder av ulike trekkfugler, inklusive flamingoer. Vi passerer kratere av en sluknet vulkan (Chucura), og gjør ett stopp i Patapampa som er reisens høyeste punkt, (4,910 m), der dere blir invitert på fantastiske utsikter over Andesfjellene. Deretter begynner nedstigningen til Colcadalen der dere ankommer til Chivay, den viktigste byen i dalen. Dere inkvarteres på deres hotell og har ettermiddagen fri til å oppdage Colcadalen og kanskje besøke de varme kildene. På kvelden kan dere så nyte en god middag på restaurant med folkloristisk show og lokale danser.

 8. Day 8 Colca Canyon – Puno (B)

  Etter en tidlig frokost setter vi kursen lengre inn i dalen mot den dype ravinen, Cruz del Condor, der kondorene holder til. Utsikten fra denne plassen er fantastisk og dere kommer også til å stoppe opp flere ganger under reisen for å beundre utsiktene over Colca Canyon. Kondorene kan ha ett vingespenn på drøyt tre meter og på morgenen drar de nytte av de varme oppdrifts vindene fra kløften for å kunne seile ut over ravinens kant på jakt etter mat. Etter en kort spassertur langs Colca Canyon er det på tide å returnere til Chivay. På veien stopper vi i de pittoreske byene Pinchollo, Maca og Yanque, med vakre koloniale kirker og ved ustsiktsplassene Choquetico og Antahuilque, der dere inviteres på vakre utsikter over terrasser i dalen samt Inka- og pre-inkagraver. Ved tilbakekomsten til Chivay tar dere deretter bussen til Puno (ca 6 timer med pauser for sightseeing). Vi møter dere ved bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 9. Day 9 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for deres guidede båtreise på Titicacasjøen. Titicacasjøen er verdens høyest beliggende farbare sjø og første stopp er Uros-innbyggernes flytende sivøyer der dere kommer til å bli møtt av befolkningen i sine fargeglade klær og får en gjennomgang av hvordan øyene er bygget. Dere kan også gjøre en liten båttur med en av øyenes arts typiske sivbåter. Deretter går turen videre til Taquile, en fantastisk vakker øy der lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små jordbruk. Innbyggerne er kjent for sin håndverks ferdigheter og det kommer dere til å merke på deres spasertur rundt øyen, de er spesielt kjent for sine bunader, luer og bånd som de selve bruker. Etter lunsj på øyen så

  returnerer vi til Puno hvor vi ankommer sent på ettermiddagen.

  (Det finnes muligheter for å sove over på øyen hjemme hos en familie noe som er en veldig spesiell og minneverdig opplevelse som rekommanderes på det sterkeste, forholdene er imidlertid veldig enkle).

 10. Day 10 Puno – Cusco (B, L)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for dere turistbuss til Cusco. Denne Buss reisen over Andes høyplatå er veldig vakker og dere kommer til å gjøre flere stopp på veien for å besøke museum, gamle inkaruiner og små byer. En stopp for lunsj gjøres også ved La Raya på 4310 meter over havet. Reisen er cirka 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle interressante stopp på veien. sent ettermiddag ankommer dere til Cusco, Inkarikets gamle hovedstad. Vi møter dere på bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 11. Day 11 Cusco (B)

  Dere er fri på morgenen for å sove ut eller utforske Cusco på egenhånd. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur og besøker blant annet de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; Vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Orakelplassen Qenqo og den overveldende festningen Sacsayhuamán. her former enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte zig-zag murer og man har herifra en fantastisk utsikt over byen. Etter dette en spasertur i byen i sentrale Cusco med besøk av katedralen, stortorget og Soltempelet Korikancha.

 12. Day 12 Sacred Valley - Aguas Calientes/Machu Picchu (B, L)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inkas Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lyktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. Sent på ettermiddagen tar dere toget fra Ollantaytambo til byen Aguas Calientes ved foten av Machu Picchu. Dere møtes på stasjonen og føres til deres hotell for overnatting.

 13. Day 13 Machu Picchu/Aguas Calientes – Cusco (B)

  Idag våkner dere ved reisens høydepunkt, Inkafolkets bortglemte by og ett av verdens Syv Nye Underverk – Machu Picchu. Tidlig på morgenen forlater dere hotellet for å ta en av de første bussene opp til Machu Picchu for å ha muligheten til å nyte av den berømte soloppgangen. Deretter er det tid for en guidet tur av dette omtalte underverk som tar cirka to timer. Etter turen har dere god tid til selv å utforske ruinene og fotografere. Ett populært alternativ for den eventyrlystne er å bestige fjellet Huayna Picchu (1,5 – 2 timer) hvorfra man har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. På ettermiddagen tar dere deretter bussen ned fra Machu Picchu til Aguas Calientes for å ta toget tilbake til Cusco. Ved ankomsten møtes dere for transport til deres hotell.

 14. Day 14 Cusco - Puerto Maldonado - Corto Maltes Amazonia (B, L)

  Etter frokost hentes dere ved hotellet for transport til flyplassen i Cusco der deres fly til Puerto Maldonado har avgang. Dere blir ved ankomst ønsket velkommen på flyplassen i Puerto Maldonado, Padre Almirez International Airport, der deres guide venter på dere, han komme til å være ved deres side under hele deres besøk i jungelen. Dere reiser med guiden til kontoret i Puerto Maldonado for å få deres »Official Waterway Permits». På kontoret kan dere til og med oppbevare bagasje som dere ikke behøver under besøket i jungelen. Mens dere venter på deres tillatelse kan dere besøke torget i Puerto Maldonado og ta bilder fra »Grau Square» av samløpet av elvene Madre de Dios og Tambopata.

  Dere går ombord på elvebåten ved »Capitania Port» med deres lodge i jungelen som destinasjon. Transporten tar ca 40 minutter på Madre de Dios elven i en typisk amazon-elvebåt.

  Ved ankomst til Corto Maltes Amazonia Lodge, www.cortomaltes-amaznoia.com, blir dere hjertelig mottatt og personalet byr dere på en cocktail. Deretter blir dere innkvartert i deres bungalow og lunsj blir servert. Restuaranten på lodgen er kjent for sine gode matretter som serveres på ett veldig smakfult og kunstnerisk sett, tilberedt av lodgens franske »chef».

  Etter lunsj har dere tid til å hvile en stund i hengekøyene utendørs, i deres bungalow, eller kanskje ta ett forfriskende bad i bassenget.

  3:30 pm: det er tid for deres første vandring og kontakt med jungelen. Under reisen kommer dere til å se og oppleve en stor variasjon av tropiske tre, medisin urter, insekter, sommerfugler og ville dyr. På tilbake veien stopper dere ved ett utsiktstårn der dere kan se toucaner, macawer og andre fuglearter innen vi når lodgen igjen for å nyte av den magiske solnedgangen i jungelen. Utflukten tar ca 2,5 til 3 timer.

  Nå passer det sikkert bra med ett oppfriskende bad i bassenget eller en eksotisk drink i terrassebaren. Dere kan til og med sitte og beundre solnedgangen i den avslappende stillheten blant palmer og mangotre i vår lille havn.

  7 pm: Før middagen serveres tar dere en kveldstur i båt, en liten safari der vi håper dere får se den hvite kaimanen (caiman crocodiles) som holder til på elvestrendene.

  8 pm: Etter en smakfull middag kan de som ønsker småsnakke i våre sofagrupper eller møte nye internasjonale venner i baren. Dere kan til og med nyte ett bad i bassenget (som har bar) under en tindrende amazonas himmel med blant annet stjernebilde »sørkorset» på himmelvelvingen.

 15. Day 15 Corto Maltes Amazonia (B, L, D)

  5:30 am: Dere gjør en morgen vandring på ca 20 minutter før dere når målet, en »parrot clay-lick» (papegøye leire-slikk). her finnes ett antall ulike fuglearter (papegøyer) som spiser en spesiell leire som er viktig for stoffskiftet. Det er ett fantastisk og eksotisk fuglespill av de ulike papegøyene.

  8 am: frokost og fritid til å oppdage de utsøkte hagene på Corto Maltes Amazonia. Her finnes ett stort antall arter av eksotiske vekster og blomstrende tre.

  10:30 am: Enda en gang begir vi oss ut på Madre de Dios elven, denne gangen med destinasjon »Monkey Island» (Ape øya), der vi ser disse interesante og underhollende dyrene leve i frihet. Etter besøket hos apene følger en ny båttur på ca 30 minutter til »tambopata- Candamo National Reserve». Vi gjør en vandring på ca 5 km gjennom den tette vegetasjonen i den tropiske regnskogen og ser kjempe tre, slanger, aper, fugler og ved noen tilfeller også den sky jaguaren.

  Vårt neste mål er »Hevenly Sandoval Lake» som gjennom sin gunsitge plassering deles av ett stort antall ulike dyrearter: fugler (spesielt Hoatzin, Kingfisher og Cormorant), ulike typer av aper (Ekornaper, Ederkoppaper, Brølaper). I sjøen kan vi se kjempe elveoter, svarte Kaimaner og Piraya (iblant kan man til og med ha hellet med å få se anakondaer ved overflater som er dekket av siv. Her er også bostedet for den store Arapaiman, en fisk som kan bli mer enn 2,5 meter lang og veie over 200 kg. Når man padler frem på sjøen i solnedgangen opplever man ett spektakulært uforglemmelig syn. På veien tilbake til lodgen kan man se ulike arter av nattdyr.

  8 pm: Etter en aktiv dag i Amazonas jungel behøver kroppen hvile og mat. Dere kommer til å få servert middag med eksotisk smak og dessert i samme stil. Hvis dere fremdeles har energi igjen kan dere sitte en stund og nyte musikk, ta en drink i baren eller høre på regnskogens ulike lyder i en hengekøye. Dere kan til og med søke gjenvinning etter dagens eventyr gjennom å ta en massasje hos en av lodgens kvalifiserte massører.

 16. Day 16 Corto Maltes Amazonia (B, L, D)

  8 am: Frokost og fritid til å bade og slappe av i bassenget, eller kanskje kjøpe håndverk og smykker fra Amazonas i butikken.

  10 am: Dere reiser med elvebåten nedstrøms på elven i ca 1,5 timer for å besøke en innfødts landsby. Under reisen har dere muligheten til å få se aper, elve-skilpadder, kaimaner og mange fuglearter i den tette elve-vegetasjonen. Dere kommer til og med å få se medisinplanter som »Sangre de Grado, Oje, Capirona, med flere.

  »project for the Rescue of Cultural Values» støtter de innfødtes samfunn »Palma Real», som er det største med ca 200 familier fra Ese’eja stammen. Prosjektet som er beliggende på Gamitada øyen samarbeider med to familier som kommer til å fortelle for dere om den kulturelle arven fra sine forfedre, sitt språk, vaner, klær og sine danser. I en tid da globaliseringen raskt endrer tradisjonelle samfunn er dette en stor opplevelse å få kontakt med denne stammen og oppleve skikkene fra tidligere krigere og jegere. Dere kan til og med støtte dem gjennom å kjøpe noen av deres håndverks produkter.

  1 pm: Dere gjør en tur rundt Gamitada øyen og har muligheten til å oppleve dyr som er sky og normalt vanskelige å få se. etter dette bsøker dere en »Chakra» (ett lokalt jordbruk) og får se og lære om ulike tropiske frukter og andre produkter som kakao, bananer, kaffe, kokos, m.m. Her serveres dere til og med en typisk amazonsk rett som lunsj. Jordbrukeren lar dere til og med smake på de frukter han dyrker og tar til byen  Puerto Maldonado for å selge på markedet.

  Når dere senere kommer tilbake til lodgen kommer dere helt sikkert til å verdsette ett bad i bassenget, kanskje med en cocktail som til og med fungerer som aperitif før middagen.

  8 pm: Middagen serveres. Etter middagen kan dere trekke dere tilbake og nyte noen av våre tropiske drinker, slappe av med litt småsnakk på terrassen eller ta ett bad i bassenget under den stjernekledde Amazonas himmelen.

 17. Day 17 Corto Maltes Amazonia - Puerto Maldonado - Lima (B)

  Etter frokost er det på tide å si farvel til kokkene og resten av personalet på Corto Maltes Amazonia. Dere guide kommer til å følge dere tilbake til byen der vi stopper ved kontoret for å hente oppbevart bagasje. Etter dette besøker vi det lokale markedet der vi bl.a. finner regionens spesielle mat produkter, spesielt en mengde eksotiske frukter fra Amazonas. I tid for deres flyavgang til Lima kjører vårt personale dere til flyplassen og håper at dere har hatt ett hyggelig og spennende opphold i dette avsidesliggende hjørne av Peru.

  Avhengig av når deres internationale fly hjem igjen har sin avgang venter dere på flyplassen på dere fly eller tilbringer noen timer i Lima før avreise.