Galapagos reise

from $4,990

Den 16 dager lange Peru og Galapagos turen starter med en rundreise til Perus berømte historiske steder og dets serverdigheter, og avsluttes med ett fantastisk dyre- og naturliv blant skilpadder, sjøløver, iguaner og fugler på Galapagos unike øyer. På deres reise blant Galapagosøyene bor dere på hotell og opplever landbaserte eventyr og båtturer mellom øyene.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Challenging
 • 6

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Galapagos reise

All about the Galapagos reise.

Reisemål: Lima Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellig Dal, Machu Picchu og Galapagosøyene

Reisetid: 16 dager / 15 netter

Pris: Kontakt oss

Priser

Kontakt oss for et pristilbud!
(Flyet Lima-Guayaquil er ikke inkludert. Bestilles som «multipel Billett» innenfor rammen for den internasjonale flybilletten.)

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Lima – Arequipa, Cusco – Lima, Guayaquil – Galapagos – Guayaquil
 • Transport til og fra flyplasser
 • 15 netter på anbefalt hotell med frokostbuffé
 • Profersjonelle engelsktalende guider
 • Bytur i Lima
 • Bytur i Arequipa
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og guidede stopp
 • Heldags guidet utflukt på Titikakasjøen inkludert lunsj
 • Turistbuss Puno – Cusco hvor flere stopp gjøres underveis for sight-seeing, lunsj er inkludert på en av  toppene
 • Bytur i Cusco
 • Heldags utflukt til «Den Hellige Dalen»
 • Utflukt til Machu Picchu, inkludert reiser, inngangsbillett og guidet omvisning
 • 5 dager / 4 netter på Galapagosøyene med guidede turer og alle måltider inkludert
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyskatter
 • Fly Lima-Guayaquil (inkludert normalt i internasjonal multipel billett)
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere til deres hotell i Miraflores, der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område ved Stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, der dere blant annet besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronse fra 1650, de unike trebalkongene som inrammer torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro og i 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transport til flyplassen i Lima for deres morgenfly til Arequipa, »Den Hvite Byen». Vi møter dere der på flyplassen og tar dere med til deres hotell. Lettere aktiviteter og hvile under formiddagen for å venne dere til høyden (2335 m). På ettermiddagen hentes dere for en guidet rundtur i Arequipa, hvor dere kommer til å; besøke Chilinadalen og den gamle bydelen San Lazaro, beundre utsikten fra Yanahuara Belvedere, besøke stortorget (Plaza de Armas) og dens katedral, San Francisco-kirken, samt det ekstraordinære Santa Catalina-klosteret som er bygget av vulkansk lava og dateres til 1500-tallet. Dere besøker til og med den best bevarte mumien i hele Amerika, Juanita, som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen

 4. Day 4 Arequipa – Colcadalen (B)

  På morgenen hentes dere ved hotellet for en to dagers tur til Colca Canyon. Dere reiser mot de varme kildene i Yura, passerer vulkanen Chachani og reiser deretter videre opp til naturreservatet Pampa de Cañahuas der dere kommer til å se grupper av lamaer og alpakkaer. I våtmarkene i Tocra kan dere se mengder av ulike trekkfugler, inklusive flamingoer. Vi passerer kraterne av en slukket vulkan (Chucura), og gjør en stopp i Patapampa som er reisens høyeste punkt, (4,910 m), hvor dere inviteres på en fantastisk utsikt over Andesfjellene. Deretter begynner nedstigningen til Colcadalen hvor dere ankommer til Chivay, den viktigste byen i dalen. Dere inkvarteres på deres hotell og har ettermiddagen fri til å oppdage Colcadalen og kanskje besøke de varme kildene. På kvelden kan dere så nyte av en god middag på en restaurant med folkloristisk show og lokale danser.

 5. Day 5 Colca – Puno (B)

  Etter en tidlig frokost begir vi oss lengre inn i dalen mot den dype ravinen, Cruz del Condor, der kondorene holder til. Utsikten ifra denne plassen er fantastisk og dere kommer i tillegg å stoppe flere ganger under reisen for å beundre utsikten over Colca Canyon. Kondorene kan ha et vingespenn på drøye tre meter og på morgenen drar de nytte av de varme oppdrift vindene fra kløften for å kunne seile ut over ravinens kant på jakt etter føde. Etter en kort spasertur langs Colca Canyon er det tid for å vende tilbake til Chivay. På veien stopper vi i de pittoreske byene Pinchollo, Maca og Yanque, med vakre koloniale kirker og ved utsiktsplassene Choquetico og Antahuilque, der dere inviteres på vakre utsikter over terrasser i dalen samt Inka- og pre-Inkagraver. Ved tilbakekomsten til Chivay tar dere deretter bussen til Puno (ca 6 timer med pauser for sightseeing). Vi møter dere ved bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 6. Day 6 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for deres guidede båtreise på Titicacasjøen. Titicacsjøen er verdens høyest beliggende farbare sjø og første stopp er Uros-inbyggernes flytende sivøyer der dere kommer til å møtes av befolkningen i sine fargerike klær og få en gjennomgang av hvordan øyene er bygd. Dere kan til og med gjøre en liten båttur med en av øyenes steds typiske sivbåter. Deretter fortsetter turen til Taquile, en fantastisk vakker øy der lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små jordbruk. Innbyggerne er kjente for sin håndverksferdigheter og det kommer dere til å merke på deres spasertur rundt øyen, de er spesielt kjente for sine bunader, luer og bånd som de selv bruker. Etter lunsj på øyen reiser vi tilbake til Puno hvor vi ankommer sent på ettermiddagen.

  (Det finnes muligheter for å overnatte på øyen hjemme hos en familie noe som er en veldig spesiell og minneverdig opplevelse som anbefales på det sterkeste, forholdene imidlertid veldig enkle).

 7. Day 7 Puno – Cusco (B, L)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for dere turistbuss til Cusco. Denne Buss reisen over Andes høyplatå er veldig vakker og dere kommer til å gjøre flere stopp på veien for å besøke museum, gamle inkaruiner og små byer. En stopp for lunsj gjøres også ved La Raya på 4310 meter over havet. Reisen er cirka 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle interessante stopp på veien. sent ettermiddag ankommer dere til Cusco, Inkarikets gamle hovedstad. Vi møter dere på bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 8. Day 8 Cusco (B)

  Dere har fri på morgenen for å sove ut eller utforske Cusco på egenhånd. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur og besøker blant annet de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; Vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Orakelplassen Qenqo og den overveldende festningen Sacsayhuamán. her former enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte sik-sak murer og man har herfra en fantastisk utsikt over byen. Etter dette en spasertur i byen i sentrale Cusco med besøk av katedralen, stortorget og Soltempelet Korikancha.

 9. Day 9 Sacred Valley - Aguas Calientes/Machu Picchu (B, L)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inka Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lyktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. Sent på ettermiddagen tar dere toget fra Ollantaytambo til byen Aguas Calientes ved foten av Machu Picchu. Dere møtes på stasjonen og føres til deres hotell for overnatting.

 10. Day 10 Machu Picchu/Aguas Calientes – Cusco (B)

  Idag våkner dere ved reisens høydepunkt, Inkafolkets bortglemte by og ett av verdens Syv Nye Underverk – Machu Picchu. Tidlig på morgenen forlater dere hotellet for å ta en av de første bussene opp til Machu Picchu for å ha muligheten til å nyte av den berømte soloppgangen. Deretter er det tid for en guidet tur av dette omtalte underverk som tar cirka to timer. Etter turen har dere god tid til selv å utforske ruinene og fotografere. Ett populært alternativ for den eventyrlystne er å bestige fjellet Huayna Picchu (1,5 – 2 timer) hvorfra man har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. På ettermiddagen tar dere deretter bussen ned fra Machu Picchu til Aguas Calientes for å ta toget tilbake til Cusco. Ved ankomsten møtes dere for transport til deres hotell.

 11. Day 11 Cusco – Lima - Guayaquil (B)

  Transport til flyplassen for deres fly tilbake til Lima og flyforbindelsen til Guayaquil. Ved ankomst møtes dere for transport til deres hotell for hvile og søvn innen morgendagens fly til Galapagosøyene.

 12. Day 12 Guayaquil – Galapagos - Santa Cruz Island (B, L, D)

  Etter frokost hentes dere på hotellet for transport til flyplassen i Guayaquil og flyet til Galapagos. Ved ankomst møtes dere for transport til havnen der vi kommer til å ta en speed-boat til vår første destinasjon som er Santa Cruz øyen, båtturen tar ca 2,5 timer. Ved ankomst til Santa Cruz venter vår guide for å ta dere til hotellet der vi setter igjen bagasjen vår. Vi kommer til å bruke morgenen til å besøke Manzanillo ranchen på øyens høyland der kommer vi til å få se kjempe skilpadder i deres naturlige miljø. Deretter tilbake til Puerto Ayora for lunsj og deretter går turen til Charles Darwin Station, der kan vi se ett oppfostringssenter for skilpadder fra Galapagos andre øyer. Vi returnerer deretter til hotellet for middag og overnatting på hotellet.

 13. Day 13 Bartolomé Island - Navigable tour (B, L, D)

  Etter frokost, transport til Baltra øyen for å starte på vår første tur til havs til Bartolome øyen. De største attraksjonene på denne øyen er det fantastiske landskapet med måne lignende krater, imponerende lavaformasjoner og den berømte Pinnacle Rock-klippen. Lunsj ombord i båten. Deretter er det bading og snorkling på en av korallstrendene på øyen hvor vi kan se Galapagos pingviner, havskilpadder, sjøløver og tropiske fisker i mange farger. Vi returnerer til hotellet på ettermiddagen hvor middag og overnatting venter.

 14. Day 14 North seymour Island - Navigable tour (B, L, D)

  Idag kommer dere til å ha en rolig dag til å hvile, besøke øyen på egenhånd og kanskje beundre og kjøpe håndtverk. Overnatting på hotellet.

 15. Day 15 Santa Cruz - Day at leisure (B, L, D)

  Etter frokost kommer vi til å kjøre ca 45 minutter opp til høylandet på Santa Cruz øyen. Vegetasjonen blir grønnere og grønnere jo høyere vi kommer. Når vi ankommer »El Trapiche», (det spanske ordet for sukkerfarm), får vi muligheten til å oppleve lokalbefolkningens daglige liv og se hvordan de dyrker sukkerrør. En Galapagos familie eier denne lille plantasjen og familiemedlemmene er våre verter. Far og sønn hjelper deg med å prøve på å arbeide med sukkerrørspressen. Samtidig som sukkerrørene går via pressen, renner en lys væske til en bøtte. Denne væsken kommer senere til å forvandles til brune sukkerbiter. Senere kommer vår vert til å by oss på en lekker lokal cocktail. Den siste delen av utflukten vår avsluttes med en kortfattet leksjon om produksjon av Galapagos kaffe, en ny type som vokser på øyene. Før vi kjører tilbake til lavlandet på Santa Cruz gjør ve en stopp ved Bella Vistas lavatunneler, hvor du kan beundre disse geologiske formasjonene av magma fra vulkansk aktivitet en gang i tiden. Vi går gjennom lavatunneler og får en kort forklaring av hvordan de har blitt til.

  Transport til flyplassen for flyreisen tilbake til Guayaquil. Ved ankomst checker dere inn for deres internasjonale fly tilbake hjem igjen, eller hvis flytidene ikke passer, transport til Guayaquil for overnatting på hotell.

 16. Day 16 Santa Cruz – Guayaquil (F)

  After the breakfast, we will drive approximately 45 minutes up to the highlands of Santa Cruz. The vegetation turns greener and greener as we go higher. Once we get to “El Trapiche”, the Spanish word for sugar mill, we will have the opportunity to see the daily life of the locals by experiencing how they produce sugar cane. A Galapagos family owns this small property and our hosts, father and son, will invite you to turn the press, a basic sugar cane press. While the cane goes through the press, a light juice spills into a boil. This juice will later transform into brown cubes of sugar. Later on, our host will invite us to taste a delicious local cocktail. The last part of our excursions ends with a brief explanation about the production of the incipient Galapagos Coffee, a new variety that grows on the islands. Before driving back to the lowlands of Santa Cruz we will make a stop in the Bella Vista Lava Tunnels, where you can admire these geological formations of the magma activity once in this island, walk through the tunnels and have a brief explanation of its formation. Transfer to the airport flight back to Guayaquil, from where you will take your international flight back home again. If the time schedule for your international flight does not fit with your arrival in Guayaquil, you will have a transfer to the city and stay the night at a hotel.