Inkastien i Peru

from $850

Vandre den klassiske Inkastien i Peru til machu Picchu på 4 dager. Sørg for å bestille i god tid da turen selges ut lenge i forkant. Inkastien Peru er en av de beste vandringene i hele verden. Reisen varer i 4 dager.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Challenging
 • Group Size Medium Group
  6

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Inkastien i Peru

All about the Inkastien i Peru.

Reisemål: Inkastien, Machu Picchu

Reisetid: 4 dager / 3 netter

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Henting på hotellet
 • Transport fra hotellet til km. 82
 • Inngangsbillett for Inkastien og Machu Picchu
 • Profesjonell engelsktalende guide
 • Telt for å sove i, mattelt, kjøkken, bord og stoler, etc.
 • Luftmadrass Thermarest (som dere bærer selv)
 • Sovepose
 • Gåstaver
 • Bærere for camping utstyr (om du vil kan du leie en bærer for din personlige bagasje)
 • 3 frokoster, 3 lunsjer, 3 middager, matpauser, snacks
 • Drikkevann for dine flasker (ute på Inkastien finnes det ikke vann å få kjøpt)
 • Oksygen
 • Førstehjelpsskrin
 • Radiokommunikasjon
 • Guidet tur Machu Picchu
 • Buss Machu Picchu til Aguas Caliente
 • Tog tilbake til Cusco eller Ollantaytambo i «Back Packer klassen», ev. bussforbindelse
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Driks
 • Bærere for egen bagasje kan leies
 1. Day 1 The Inca trail (L, D )

  Vi møter dere på deres hotell i Cusco for å starte på den vakre to timers reisen gjennom Den Hellige Dalen før dere når Ollantaytambo. Når dere er der blir dere utstyrt med baggasje, mat og bærere som er nødvendig for å vandre Inkastien. En bra idé er å ta med kokablad som dere kan koke koka-te av (bra mot høydesyken) og gåstaver av tre som hjelpemiddel under vandringen på Inkastien Peru (gåstaver med metallspiss er ikke tillatt). Når dere er ferdige så reiser dere videre til Piskacucho (høyde: 2700m).

  Dere starter på Inkastien gjennom å gå over Piskacucho broen over Urubambaelven. Dere har nå 12 km gåing foran dere før dagen er slutt. Til å begynne med er terrenget flatt før dere når første rasteplass ved Miskay samfunnet (Høyde: 2800m). Stien fortsetter deretter litt brattere til dere når ett høy platå. Herifra har dere en spektakulær utsikt over inkaruinene Patallacta (høyde: 2750m). Vandringen fortsetter deretter under to timer før dere når lunsjplassen. Etter lunsj så er det kun to timer igjen før dere når campingplassen Wayllabamba (høyde: 3000m). Høydepunktet under den siste delen av vandringen er utsikten over fjellkjeden Vilvanota og det snådekte gjellet Mount Veronica.

 2. Day 2 The Inca trail (B, L, D)

  Den andre dagen av inkastien er den tøffeste. Dere våkner tildlig for frokost og deretter følger en 9 km stigning. Dere vandrer på en sti gjennom frodig vegetasjon og rislende bekker. Det er viktig at dere tar mange pauser for å ikke slite ut dere selv, stopp og hvil så fort dere kjenner dere andpusten for å unngå hodepine. Dere kommer til å ta en lengre pause ved Llulluchapampa byen. Deretter er det på tide å bestige det høyeste og mest kjente passet, Abra Warmihuaña eller »Dead Woman’s Pass» (høyde: 4200m). Denne stigningen tar ca 2 timer og det er viktig å ta mange korte pustepauser på grunn av den høye høyden. Vel oppe så kan dere hvile en stund og ta bilder før det er tid for å fortsette vandringen. Dere går nedover på en 2,5 km lang slyngete sti som krysser en dal med mye dyreliv. Dere spiser lunsj på veien og deretter fortsetter dere til campingplassen i Pacamayo dalen (høyde: 3600m). Her kan dere hvile før der er tid for middag og overnatting.

 3. Day 3 The Inca trail (B, L, D)

  Idag kommer dere til å vandre 15 km langs en vakker og arkeologisk rik sti. Først så vandrer dere opp til Runkurakay passet (høyde: 3970m). halvveis oppe så kommer dere frem tilRunkurakay ruinene, ett gammelt inka utsiktshus. På det følgende passet så har dere fantastiske utsikter over fjellkjedene Vilcabamba og Pumasillo. Dere fortsetter deretter til de spektakulære ruinene Sayacmarca (høyde: 3624m). Etter dette fortsetter vandringen gjennom skogen til den siste stigningen som leder dere til det tredje passet, Abra de Phuyupatamaraca (høyde: 3700m). Stien fortsetter deretter ned til den arkeologiske plassen Phuyupatamarca. Disse ruinene kalles for »Town above the Clouds» og de er omringet av Inkaterrasser med sofistikerte vannledningssystem. Ved skumringen så npr dere de imponerende ruinene Wiñaywayna, eller »Forever Young». Man tror at dette var ett sentrum for vann tilbedelse. Veldig nære så ligger campingplassen der dere kommer å tilbringe den siste natten. Her finnes det dusjer og til og med en restaurant. Glem ikke å si ha det bra til kokken og bærerne som dagen etter tar det tildlige toget tilbake til Cusco.

 4. Day 4 The Inca trail (B)

  Dere vekkes klokken 04.00 og spiser frokost 04.30 for å kunne begynne på vandringen allerede klokken 05.00 og kommer frem til Inti Punko, eller »Sun Gate» til kl. 06.00. Vandringen går langs en smal sti gjennom skogen. Når dere når solporten, rett før soloppgang, så kommer tåken over Machu Picchu til å lette og ruinene kommer til å være opplyst av solens stråler. Utsikten er magisk, ett minne for livet. Dere fortsetter deretter ned til ruinene der dere starter på den 2 timer lange guidede turen der dere får lære dere alt om machu Picchu. Etter turen så har dere godt med fritid. Visse velger da å bestige Huayna Picchuberget. Her ifra har dere en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. Men det er en hard og litt farlig klatring, spesielt etter 4 dagers vandring, så man må være ekstremt forsiktig.

  På ettermiddagen så tar dere toget tilbake til Cusco. Vi henter dere på togstasjonen og tar dere til hotellet.