Machu Picchu og Amazonas

from $2,350

Cusco, Machu Picchu og Amazonas reisen er 9 dagerlang og tar deg med til både myteomspunnede Machu Picchu og det fantastiske Amazonas. Kultur, natur, dyreliv og mye mer i en reise.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss gjerne via chat, mail eller telefon for personlig service og direkte svar. Vi tilpasser gjerne reisen helt etter dine ønsker. Dette er vår spesialitet.

**Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.
Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
  Camping
 • Activity Level Moderate
 • Group Size Medium Group
  6

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Machu Picchu og Amazonas

All about the Machu Picchu og Amazonas.

Reisemål: Lima, Cusco, Den Hellige Dalen, Aguas Calientes, Machu Picchu og Puerto Maldonado i Amazonas jungel.

Reisetid: 9 dager / 8 netter

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • 6 netter på anbefalt hotell med frokostbuffé
 • 2 netter på jungel-lodge i amazonas jungel
 • flyreiser Lima – Cusco, Cusco – Puerto Maldonado, Puerto Maldonado – Lima
 • Tranpsort til og fra flyplassene
 • profesjonelle engelsktalende guider på alle utflukter
 • Bytur i Lima
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyskatter
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere til deres hotell i Miraflores, der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område ved Stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, der dere blant annet besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronse fra 1650, de unike trebalkongene som innrammer torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro og i 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO

 3. Day 3 Lima - Cusco (B)

  Transfer to the airport for your flight to Cusco. Free morning to get used to the altitude. After lunch you will be picked up for a guided tour in Cusco and its surroundings, with visits to the four famous Inca ruins which lies in the outskirts of Cusco; the water temple of Tambo Machay, the Puca Pucara fortress, the oracle place Quengo and the impressive fortress and temple of Sacsayhuamán. Three enormous boulders, each one weighs 120 tons, are making three perfect zig-zag walls and the view over Cusco from this place is wonderful. You will finish the day with a walking tour in the centre of Cusco with visits to the Cathedral, the Main Square and the Sun Temple of Korikancha.

 4. Day 4 The Sacred Valley - Aguas Calientes/Machu Picchu (B, L)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inkas Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lyktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. Sent på ettermiddagen tar dere toget fra Ollantaytambo til byen Aguas Calientes ved foten av Machu Picchu. Dere møtes på stasjonen og føres til deres hotell for overnatting.

 5. Day 5 Machu Picchu/Aguas Calientes – Cusco (B, L)

  Idag våkner dere ved reisens høydepunkt, Inkafolkets bortglemte by og ett av verdens Syv Nye Underverk – Machu Picchu. Tidlig på morgenen forlater dere hotellet for å ta en av de første bussene opp til Machu Picchu for å ha muligheten til å nyte av den berømte soloppgangen. Deretter er det tid for en guidet tur av dette omtalte underverk som tar cirka to timer. Etter turen har dere god tid til selv å utforske ruinene og fotografere. Ett populært alternativ for den eventyrlystne er å bestige fjellet Huayna Picchu (1,5 – 2 timer) hvorfra man har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. På ettermiddagen tar dere deretter bussen ned fra Machu Picchu til Aguas Calientes for å ta toget tilbake til Cusco. Ved ankomsten møtes dere for transport til deres hotell.

 6. Day 6 Cusco (B)

  Fridag for å oppdage Cusco på egenhånd etter egne ønsker og interesser. Kanskje en ridetur i Den Hellige Dalen, ett kurs i sjokolade produksjon eller hvile og slappe av rundt Cuscos store torg med kaféer, restauranter og ett fargerikt folkeliv.

 7. Day 7 Cusco - Puerto Maldonado - Corto Maltes Amazonia (B, L, D)

  Etter frokost hentes dere ved hotellet for transport til flyplassen i Cusco der deres fly til Puerto Maldonado har avgang. Dere blir ved ankomst ønsket velkommen på flyplassen i Puerto Maldonado, Padre Almirez International Airport, der deres guide venter på dere, han komme til å være ved deres side under hele deres besøk i jungelen. Dere reiser med guiden til kontoret i Puerto Maldonado for å få deres »Official Waterway Permits». På kontoret kan dere til og med oppbevare bagasje som dere ikke behøver under besøket i jungelen. Mens dere venter på deres tillatelse kan dere besøke torget i Puerto Maldonado og ta bilder fra »Grau Square» av samløpet av elvene Madre de Dios og Tambopata.

  Dere går ombord på elvebåten ved »Capitania Port» med deres lodge i jungelen som destinasjon. Transporten tar ca 40 minutter på Madre de Dios elven i en typisk amazon-elvebåt.

  Ved ankomst til Corto Maltes Amazonia Lodge, www.cortomaltes-amazonia.com, blir dere hjertelig mottatt og personalet byr dere på en cocktail. Deretter blir dere innkvartert i deres bungalow og lunsj blir servert. Restauranten på lodgen er kjent for sine gode matretter som serveres på ett veldig smakfult og kunstnerisk sett, tilberedt av lodgens franske »chef».

  Etter lunsj har dere tid til å hvile en stund i hengekøyene utendørs, i deres bungalow, eller kanskje ta ett forfriskende bad i bassenget.

  3:30 pm: det er tid for deres første vandring og kontakt med jungelen. Under reisen kommer dere til å se og oppleve en stor variasjon av tropiske tre, medisin urter, insekter, sommerfugler og ville dyr. På tilbake veien stopper dere ved ett utsiktstårn der dere kan se toucaner, macawer og andre fuglearter innen vi når lodgen igjen for å nyte av den magiske solnedgangen i jungelen. Utflukten tar ca 2,5 til 3 timer.

  Nå passer det sikkert bra med ett oppfriskende bad i bassenget eller en eksotisk drink i terrassebaren. Dere kan til og med sitte og beundre solnedgangen i den avslappende stillheten blant palmer og mangotre i vår lille havn.

  7 pm: Før middagen serveres tar dere en kveldstur i båt, en liten safari der vi håper dere får se den hvite kaimanen (caiman crocodiles) som holder til på elvestrendene.

  8 pm: Etter en smakfull middag kan de som ønsker småsnakke i våre sofagrupper eller møte nye internasjonale venner i baren. Dere kan til og med nyte ett bad i bassenget (som har bar) under en tindrende amazonas himmel med blant annet stjernebilde »sørkorset» på himmelvelvingen.

 8. Day 8 Corto Maltes Amazonia (B, L, D)

  5:30 am: Dere gjør en morgen vandring på ca 20 minutter før dere når målet, en »parrot clay-lick» (papegøye leire-slikk). her finnes ett antall ulike fuglearter (papegøyer) som spiser en spesiell leire som er viktig for stoffskiftet. Det er ett fantastisk og eksotisk fuglespill av de ulike papegøyene.

   

  8 am: frokost og fritid til å oppdage de utsøkte hagene på Corto Maltes Amazonia. Her finnes ett stort antall arter av eksotiske vekster og blomstrende tre.

   

  10:30 am: Enda en gang begir vi oss ut på Madre de Dios elven, denne gangen med destinasjon »Monkey Island» (Ape øya), der vi ser disse interessante og underholdende dyrene leve i frihet. Etter besøket hos apene følger en ny båttur på ca 30 minutter til »tambopata- Candamo National Reserve». Vi gjør en vandring på ca 5 km gjennom den tette vegetasjonen i den tropiske regnskogen og ser kjempe tre, slanger, aper, fugler og ved noen tilfeller også den sky jaguaren.

   

  Vårt neste mål er »Hevenly Sandoval Lake» som gjennom sin gunstige plassering deles av ett stort antall ulike dyrearter: fugler (spesielt Hoatzin, Kingfisher og Cormorant), ulike typer av aper (Ekornaper, Ederkoppaper, Brølaper). I sjøen kan vi se kjempe elveoter, svarte Kaimaner og Piraya (iblant kan man til og med ha hellet med å få se anakondaer ved overflater som er dekket av siv. Her er også bostedet for den store Arapaiman, en fisk som kan bli mer enn 2,5 meter lang og veie over 200 kg. Når man padler frem på sjøen i solnedgangen opplever man ett spektakulært uforglemmelig syn. På veien tilbake til lodgen kan man se ulike arter av nattdyr.

   

  8 pm: Etter en aktiv dag i Amazonas jungel behøver kroppen hvile og mat. Dere kommer til å få servert middag med eksotisk smak og dessert i samme stil. Hvis dere fremdeles har energi igjen kan dere sitte en stund og nyte musikk, ta en drink i baren eller høre på regnskogens ulike lyder i en hengekøye. Dere kan til og med søke gjenvinning etter dagens eventyr gjennom å ta en massasje hos en av lodgens kvalifiserte massører.

 9. Day 9 Corto Maltes Amazonia – Puerto Maldonado - Lima (B)

  Etter frokost er det påtide å si farvel til kokkene og resten av personalet på Corto Maltes Amazonia. Deres guide kommer til å følge dere tilbake til byen der vi stopper ved kontoret for å hente oppbevart bagage. Etter dette besøker vi det lokale markedet der vi bl.a. finner regionens spesielle matprodukter, spesielt en mengde eksotiske frukter fra Amazonas. I tid for deres flyavgang til Lima kjører vårt personale dere til flyplassen og håper at dere har hatt ett hyggelig og spennende opphold i dette avsidesliggende hjørne av Peru.

  Avhengig av når deres internasjonale fly hjem igjen har sin avgang venter dere på flyplassen på dere fly eller tilbringer noen timer i Lima før avreise.