Magiske Peru og Mancora Beach

from $3,295

Magiske Peru med Mancora Beach er en 15 dager lang reise i Peru og inkluderer de største severdighetene i landet samt bading og avkobling på Mancora Beach nord i Peru; Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu og 4 avsluttende dager på Mancora Beach

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Moderate
 • Group Size Medium Group
  7

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Magiske Peru og Mancora Beach

All about the Magiske Peru og Mancora Beach.

Reisemål: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu og Mancora Beach.

Reisetid: 15 dager / 14 netter

Pris: Fra 25 700 NOK

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss gjerne via chat, mail eller telefon for personlig service og direkte svar. Vi tilpasser gjerne reisen helt etter dine ønsker. Det er vår spesialitet.

Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.
Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Lima – Arequipa, Cusco – Lima – Tumbes, Tumbes – Lima.
 • Transporter til og fra flyplassen.
 • 14 netter på anbefalt hotell med frokostbuffé.
 • Bytur i Lima.
 • Bytur i Arequipa.
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og guidede stopp.
 • Heldags utflukt på Titikakasjøen der lunsj inngår.
 • Turistbuss Puno – Cusco der flere stopp gjøres for sightseeing, lunsj inngår på en av stoppene.
 • Bytur i Cusco.
 • Heldags utflukt til «Den hellige dal».
 • Machu Picchu, entré og guidet vandring.
 • 4 dagers/4 netters opphold i Mancora Beach på Perus nordre Stillehavskyst for sol, bading og avkobling.
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyskatter
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere til deres hotell i Miraflores, der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område ved Stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, der dere blant anner besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronsje fra 1650, de unike trebalkongene som inrammer torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grundlagt i 1535 av Francisco Pizarro og i 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transport til flyplassen i Lima for deres morgenfly til Arequipa, »Den Hvite Byen». Vi møter dere der på flyplassen og tar dere med til deres hotell. Lettere aktiviteter og hvile under formiddagen for å venne dere til høyden (2335 m). På ettermiddagen hentes dere for en guidet rundtur i Arequipa, hvor dere kommer til å; besøke Chilinadalen og den gamle bydelen San Lazaro, beundre utsikten fra Yanahuara Belvedere, besøke stortorget (Plaza de Armas) og dens katedral, San Francisco-kirken, samt det ekstraordinære Santa Catalina-klosteret som er bygget av vulkansk lava og dateres til 1500-tallet. Dere besøker til og med den best bevarte mumien i hele Amerika, Juanita, som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen

 4. Day 4 Arequipa – Colca Valley (B)

  På morgenen hentes dere ved hotellet for en to dagers tur til Colca Canyon. Dere reiser mot de varme kildene i Yura, passerer vulkanen Chachani og reiser deretter videre opp til naturreservatet Pampa de Cañahuas der dere kommer til å se grupper av lamaer og alpakkaer. I våtmarkene i Tocra kan dere se mengder av ulike trekkfugler, inklusive flamingoer. Vi passerer kraterne av en slukket vulkan (Chucura), og gjør en stopp i Patapampa som er reisens høyeste punkt, (4,910 m), hvor dere inviteres på en fantastisk utsikt over Andesfjellene. Deretter begynner nedstigningen til Colcadalen hvor dere ankommer til Chivay, den viktigste byen i dalen. Dere inkvarteres på deres hotell og har ettermiddagen fri til å oppdage Colcadalen og kanskje besøke de varme kildene. På kvelden kan dere så nyte av en god middag på en restaurant med folkloristisk show og lokale danser.

 5. Day 5 Colca Canyon – Puno (B)

  Etter en tidlig frokost begir vi oss lengre inn i dalen mot den dype ravinen, Cruz del Condor, der kondorene holder til. Utsikten ifra denne plassen er fantastisk og dere kommer i tillegg å stoppe flere ganger under reisen for å beundre utsikten over Colca Canyon. Kondorene kan ha et vingespenn på drøye tre meter og på morgenen drar de nytte av de varme oppdrift vindene fra kløften for å kunne seile ut over ravinens kant på jakt etter føde. Etter en kort spasertur langs Colca Canyon er det tid for å vende tilbake til Chivay. På veien stopper vi i de pittoreske byene Pinchollo, Maca og Yanque, med vakkre koloniale kirker og ved utsiktsplassene Choquetico og Antahuilque, der dere inviteres på vakre utsikter over terrasser i dalen samt Inka- og pre-Inkagraver. Ved tilbakekomsten til Chivay tar dere deretter bussen til Puno (ca 6 timer med pauser for sightseeing). Vi møter dere ved bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 6. Day 6 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for deres guidede båtreise på Titicacasjøen. Titicacsjøen er verdens høyest beliggende farbare sjø og første stopp er Uros-inbyggernes flytende sivøyer der dere kommer til å møtes av befolkningen i sine fargerike klær og få en gjennomgang av hvordan øyene er bygd. Dere kan til og med gjøre en liten båttur med en av øyenes steds typiske sivbåter. Deretter fortsetter turen til Taquile, en fantastisk vakker øy der lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små jordbruk. Inbyggerne er kjente for sin håndverksferdigheter og det kommer dere til å merke på deres spassertur rundt øyen, de er spesielt kjente for sine bunader, luer og bånd som de selv bruker. Etter lunsj på øyen reiser vi tilbake til Puno hvor vi ankommer sent på ettermiddagen.

  (Det finnes muligheter for å overnatte på øyen hjemme hos en familie noe som er en veldig spesiell og minnesverdig opplevelse som rekommenderes på det sterkeste, forholdene imidlertid veldig enkle).

 7. Day 7 Puno – Cusco (B, L)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for dere turistbuss til Cusco. Denne Buss reisen over Andes høyplatå er veldig vakker og dere kommer til å gjøre flere stopp på veien for å besøke museum, gamle inkaruiner og små byer. En stopp for lunsj gjøres også ved La Raya på 4310 meter over havet. Reisen er cirka 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle interresante stopp på veien. sent ettermiddag ankommer dere til Cusco, Inkarikets gamle hovedstad. Vi møter dere på bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 8. Day 8 Cusco (B)

  Dere har fri på morgenen for å sove ut eller utforske Cusco på egenhånd. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur og besøker blant annet de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; Vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Orakelplassen Qenqo og den overveldende festningen Sacsayhuamán. her former enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte zig-zag murer og man har herifra en fantastisk utsikt over byen. Etter dette en spassertur i byen i sentrale Cusco med besøk av katedralen, stortorget og Soltempelet Korikancha.

 9. Day 9 The Sacred Valley - Aguas Calientes/Machu Picchu (B, L)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inka Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lykktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. Sent på ettermiddagen tar dere toget fra Ollantaytambo til byen Aguas Calientes ved foten av Machu Picchu. Dere møtes på stasjonen og føres til deres hotell for overnatting.

 10. Day 10 Machu Picchu/Aguas Calientes - Cusco (B)

  Idag våkner dere ved reisens høydepunkt, Inkafolkets bortglemte by og ett av verdens Syv Nye Underverk – Machu Picchu. Tidlig på morgenen forlater dere hotellet for å ta en av de første bussene opp til Machu Picchu for å ha muligheten til å nyte av den berømte soloppgangen. Deretter er det tid for en guidet tur av dette omtalte underverk som tar cirka to timer. Etter turen har dere god tid til selv å utforske ruinene og fotografere. Ett populært alternativ for den eventyrlystne er å bestige fjellet Huayna Picchu (1,5 – 2 timer) hvorfra man har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. På ettermiddagen tar dere deretter bussen ned fra Machu Picchu til Aguas Calientes for å ta toget tilbake til Cusco. Ved ankomsten møtes dere for transport til deres hotell.

 11. Day 11 Cusco - Lima - Mancora Beach (B)

  Dere blir hentet ved deres hotell etter frokost for transport til flyplassen i Cusco, og deres fly til Lima hvorfra dere deretter flyr videre til Tumbes nord i Peru. Ved ankomst til Tumbes venter en bil for å ta dere til Mancora og deres hotell. Deres reise fra Tumbes til Mancora tar ca 1,5 timer.

 12. Day 12 - 15 Mancora Beach (B)

  Etter deres ankomst til Mancora inkavrteres dere i dobbeltrom på rekommendert hotell, der frokost hver morgen er inkludert.

  Mancora er den mest populære plassen i Peru for å bade, surfing og strandliv. Her i nordvestre Peru, nære ekvator, finnes det solrikeste været, de beste sandstrendene for å bade og de beste bølgene for surfing, surfere fra hele verden kommer på besøk. Vannet er kjent for sin turkise farge. Mancora byr også på ett veldig rikt utvalg av restauranter, diskotek, shopping, nattliv, m.m.

  Sommeren varer fra desember til april og er veldig varm, det kan regne på nettene og temperaturen kan nå over +38 c. Under resten av året er klimaet tørt og solfylt, ofte med en forfriskende bris. Temperaturen når aldri under +25 C på dagen, oftest er den mellom +25 og + 30 C. På natten kan den gå ned mot +17 C.

  Stranden har over 30 »Beach Resorts» som tar imot turister fra hele verden, men hovedsaklig Sør Amerika. her finnes er vedlig stort antall restauranter og nattklubber med tanke på at byen kunn har 10 000 innbyggere. Stranden strekker seg kilometervis der man kan spassere og beundre det store antallet bølge-surfere, eller kanskje rett og slett prøve selv. Kveldene bruker by på blendende oransjefargede solnedganger.

  Byen gir allikevel ett intrykk av å være veldig »privat» og »tom» når dere tilbringer dagen på strendene, mens den syder av folkeliv på kvelder og netter i en blanding med musikk. Hotellene ligger ikke i sentrum av nytelses- og shoppinglivet, men tilstrekklig nære for å tilby all service som dette innebærer. Dere bor på Roligere steder etter stranden der avkobbling stranden eller i bassenget er i sentrum. Våre gjester bruker å sette pris på disse valgmuligheter, i alle aldersgrupper. Restaurantene frister med steds typiske fisk- og skalldyrsretter bortover stranden og i byen, vanskelige å motstå.

 13. Day 15 Mancora Beach - Lima (B)

  Før lunsj hentes dere ved hotellet for transport til flyplassen i Tumbes, og deres fly til Lima igjen.

  Avhengig av når deres internasjonale fly tilbake hjem igjen har avgang venter dere på flyplassen for deres videre fly, eller om flytidene ikke passer behøves en overnatting i Lima til neste dag.