Magiske Peru

from $2,950

Magiske Peru er 14 dager lang og vår mest populære reise i Peru der dere opplever de største serverdighetene i landet og vandrer den kanskje mest kjent vandringen i verden – Inkastien; Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal og Inkastien. Det er en fantastisk rundtur i Peru der man venner seg til høyden i Arequipa, Puno og Cusco før man avslutter med reisens høydepunkt – Inkastien til Machu Picchu.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss gjerne via chat, mail eller telefon for personlig service og direkte svar. Vi tilpasser gjerne reisen helt etter dine ønsker. Det er vår spesialitet.

**Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.
Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
  Camping
 • Activity Level Challenging
 • Group Size Medium Group
  6

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Magiske Peru

All about the Magiske Peru.

Reisemål: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal og Inkastien.

Reisetid: 14 dager / 13 netter

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Lima – Arequipa, Cusco – Lima.
 • Transporter til og fra flyplassen.
 • 10 netter på anbefalt hotell med frokostbuffé.
 • 3 netters camping på Inkastien, alle måltider inkludert
 • Bytur i Lima.
 • Bytur i Arequipa.
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og guidede stopp.
 • Heldags utflukt på Titikakasjøen der lunsj inngår.
 • Turistbuss Puno – Cusco der flere stopp gjøres for sightseeing, lunsj inngår på en av stoppene.
 • Bytur i Cusco.
 • Heldags utflukt til «Den Hellige Dalen»
 • 4 dager vandring på Inkastien med alle måltider, inkluderte reiser, inngangsbillett og guidet vandring i Machu Picchu.
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyskatter
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere til deres hotell i Miraflores, der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område ved Stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, der dere blant anner besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronsje fra 1650, de unike trebalkongene som inrammer torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grundlagt i 1535 av Francisco Pizarro og i 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transport til flyplassen i Lima for deres morgenfly til Arequipa, »Den Hvite Byen». Vi møter dere der på flyplassen og tar dere med til deres hotell. Lettere aktiviteter og hvile under formiddagen for å venne dere til høyden (2335 m). På ettermiddagen hentes dere for en guidet rundtur i Arequipa, hvor dere kommer til å; besøke Chilinadalen og den gamle bydelen San Lazaro, beundre utsikten fra Yanahuara Belvedere, besøke stortorget (Plaza de Armas) og dens katedral, San Francisco-kirken, samt det ekstraordinære Santa Catalina-klosteret som er bygget av vulkansk lava og dateres til 1500-tallet. Dere besøker til og med den best bevarte mumien i hele Amerika, Juanita, som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen

 4. Day 4 Arequipa – Colca Canyon (B)

  På morgenen hentes dere ved hotellet for en to dagers tur til Colca Canyon. Dere reiser mot de varme kildene i Yura, passerer vulkanen Chachani og reiser deretter videre opp til naturreservatet Pampa de Cañahuas der dere kommer til å se grupper av lamaer og alpakkaer. I våtmarkene i Tocra kan dere se mengder av ulike trekkfugler, inklusive flamingoer. Vi passerer kraterne av en slukket vulkan (Chucura), og gjør en stopp i Patapampa som er reisens høyeste punkt, (4,910 m), hvor dere inviteres på en fantastisk utsikt over Andesfjellene. Deretter begynner nedstigningen til Colcadalen hvor dere ankommer til Chivay, den viktigste byen i dalen. Dere inkvarteres på deres hotell og har ettermiddagen fri til å oppdage Colcadalen og kanskje besøke de varme kildene. På kvelden kan dere så nyte av en god middag på en restaurant med folkloristisk show og lokale danser.

 5. Day 5 Colca Canyon – Puno (B)

  Etter en tidlig frokost begir vi oss lengre inn i dalen mot den dype ravinen, Cruz del Condor, der kondorene holder til. Utsikten ifra denne plassen er fantastisk og dere kommer i tillegg å stoppe flere ganger under reisen for å beundre utsikten over Colca Canyon. Kondorene kan ha et vingespenn på drøye tre meter og på morgenen drar de nytte av de varme oppdrift vindene fra kløften for å kunne seile ut over ravinens kant på jakt etter føde. Etter en kort spasertur langs Colca Canyon er det tid for å vende tilbake til Chivay. På veien stopper vi i de pittoreske byene Pinchollo, Maca og Yanque, med vakkre koloniale kirker og ved utsiktsplassene Choquetico og Antahuilque, der dere inviteres på vakre utsikter over terrasser i dalen samt Inka- og pre-Inkagraver. Ved tilbakekomsten til Chivay tar dere deretter bussen til Puno (ca 6 timer med pauser for sightseeing). Vi møter dere ved bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 6. Day 6 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for deres guidede båtreise på Titicacasjøen. Titicacsjøen er verdens høyest beliggende farbare sjø og første stopp er Uros-inbyggernes flytende sivøyer der dere kommer til å møtes av befolkningen i sine fargerike klær og få en gjennomgang av hvordan øyene er bygd. Dere kan til og med gjøre en liten båttur med en av øyenes steds typiske sivbåter. Deretter fortsetter turen til Taquile, en fantastisk vakker øy der lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små jordbruk. Inbyggerne er kjente for sin håndverksferdigheter og det kommer dere til å merke på deres spassertur rundt øyen, de er spesielt kjente for sine bunader, luer og bånd som de selv bruker. Etter lunsj på øyen reiser vi tilbake til Puno hvor vi ankommer sent på ettermiddagen.

  (Det finnes muligheter for å overnatte på øyen hjemme hos en familie noe som er en veldig spesiell og minnesverdig opplevelse som rekommenderes på det sterkeste, forholdene imidlertid veldig enkle).

 7. Day 7 Puno – Cusco (B, L)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for dere turistbuss til Cusco. Denne Buss reisen over Andes høyplatå er veldig vakker og dere kommer til å gjøre flere stopp på veien for å besøke museum, gamle inkaruiner og små byer. En stopp for lunsj gjøres også ved La Raya på 4310 meter over havet. Reisen er cirka 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle interresante stopp på veien. sent ettermiddag ankommer dere til Cusco, Inkarikets gamle hovedstad. Vi møter dere på bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 8. Day 8 Cusco (B)

  Dere har fri på morgenen for å sove ut eller utforske Cusco på egenhånd. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur og besøker blant annet de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; Vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Orakelplassen Qenqo og den overveldende festningen Sacsayhuamán. her former enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte zig-zag murer og man har herifra en fantastisk utsikt over byen. Etter dette en spassertur i byen i sentrale Cusco med besøk av katedralen, stortorget og Soltempelet Korikancha.

 9. Day 9 Sacred Valley (B, L)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inka Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lykktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. På tilbakereisen til Cusco besøker dere markedet i Chinchero før dere settes av ved deres hotell.

 10. Day 10 Inca Trail (B, L, D)

  Dere blir hentet på deres hotell i Cusco og starter på den vakre to timers reisen gjennom Den Hellige Dalen før dere når Ollantaytambo. Når dere er der blir dere utstyrt med baggasje, mat og bærere for vandringen En bra idé er å ta med kokablad som dere kan koke koka-te av (bra mot høydesyken) og gåstaver av tre som hjelpemiddel under vandringen (gåstaver med metallspiss er ikke tillatt). Når dere er ferdige så reiser dere videre til Piskacucho (høyde: 2700m).

  Dere starter vandringen gjennom å gå over Piskacucho broen over Urubambaelven. Dere har nå en 12 km vandring foran dere før dagen er slutt. Til å begynne med er terrenget flatt før dere når første rasteplass ved Miskay samfunnet (Høyde: 2800m). Stien fortsetter deretter litt brattere til dere når ett høy platå. Herifra har dere en spektakulær utsikt over inkaruinene Patallacta (høyde: 2750m). Vandringen fortsetter deretter under to timer før dere når lunsjplassen. Etter lunsj så er det kun to timer igjen før dere når campingplassen Wayllabamba (høyde: 3000m). Høydepunktet under den siste delen av vandringen er utsikten over fjellkjeden Vilvanota og det snådekte gjellet Mount Veronica.

 11. Day 11 Inca Trail (B, L, D)

  Den andre dagen av inkastien er den tøffeste. Dere våkner tildlig for frokost og deretter følger en 9 km stigning. Dere vandrer på en sti gjennom frodig vegetasjon og rislende bekker. Det er viktig at dere tar mange pauser for å ikke slite ut dere selv, stopp og vhil så fort dere kjenner dere andpusten for å unngå hodepine. Dere kommer til å ta en lengre pause ved Llulluchapampa byen. Deretter er det påtide å bestige det høyeste og mest kjente passet, Abra Warmihuaña eller »Dead Woman’s Pass» (høyde: 4200m). Denne stigningen tar ca 2 timer og det er viktig å ta mange korte pustepauser på grunn av den høye høyden. Vel oppe så kan dere hvile en stund og ta bilder før det er tid for å fortsette vandringen. Dere går nedover på en 2,5 km lang slyngete sti som krysser en dal med mye dyreliv. Dere spiser lunsj på veien og deretter fortsetter dere til campingplassen i Pacamayo dalen (høyde: 3600m). Her kan dere hvile før der er tid for middag og overnatting.

 12. Day 12 Inca Trail (B, L, D)

  Idag kommer dere til å vandre 15 km langs en vakker og arkeologisk rik sti. Først så vandrer dere opp til Runkurakay passet (høyde: 3970m). halvveis oppe så kommer dere frem tilRunkurakay ruinene, ett gammelt inka utsiktshus. På det følgende passet så har dere fantastiske utsikter over fjellkjedene Vilcabamba og Pumasillo. Dere fortsetter deretter til de spektakulære ruinene Sayacmarca (høyde: 3624m). Etter dette fortsetter vandringen gjennom skogen til den siste stigningen som leder dere til det tredje passet, Abra de Phuyupatamaraca (høyde: 3700m). Stien fortsetter deretter ned til den arkeologiske plassen Phuyupatamarca. Disse ruinene kalles for »Town above the Clouds» og de er omringet av Inkaterrasser med sofistikerte vannledningssystem. Ved skumringen så npr dere de imponerende ruinene Wiñaywayna, eller »Forever Young». Man tror at dette var ett sentrum for vann tilbedelse. Veldig nære så ligger campingplassen der dere kommer å tilbringe den siste natten. Her finnes det dusjer og til og med en restaurant. Glem ikke å si ha det bra til kokken og bærerne som dagen etter tar det tildlige toget tilbake til Cusco.

 13. Day 13 Inca Trail (B)

  Dere vekkes klokken 04.00 og spiser frokost 04.30 for å kunne begynne på vandringen allerede klokken 05.00 og komme frem til Inti Punko, eller »Sun Gate» til kl. 06.00. Vandringen går langs en smal sti gjennom skogen. Når dere når solporten, rett før soloppgang, så kommer tåken over Machu Picchu til å lette og ruinene kommer til å være opplyst av solens stråler. Utsikten er magisk, ett minne for livet. Dere fortsetter deretter ned til ruinene der dere starter på den 2 timer lange guidede turen der dere får lære dere alt om machu Picchu. Etter turen så har dere godt med fritid. Visse velger da å bestige Huayna Picchuberget. Herifra har dere en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. Men det er en hard og litt farlig klatring, spesielt etter 4 dagers vandring, så man må være ekstremt forsiktig.

  På ettermiddagen tar dere toget tilbake til Cusco. Vi henter dere på togstasjonen og tar dere til hotellet.

 14. Day 14 Cusco - Lima (B)

  Transport fra hotellet til flyplassen for deres fly tilbake til Lima. Avhengig av når deres internationale fly hjem igjen har sin avgang venter dere på flyplassen på dere fly eller tilbringer noen timer i Lima før avreise.