Peru – Andes og Amazonas

from $2,980

Reisen Andes og Amazonas varer i 15 dager og gir deg en fantastisk mulighet til å se «hele» Peru. Fra de majestetiske fjellene i Andes til det artsrike Amazonas. Under reisen har du anledning til å oppleve alle Perus Høydepunkt.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss gjerne via chat, mail eller telefon for personlig service og direkte svar. Vi tilpasser gjerne reisen helt etter dine ønsker. Dette er vår spesialitet.

**Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.
Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
  Camping
 • Activity Level Challenging
 • Group Size Medium Group
  5

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Peru – Andes og Amazonas

All about the Peru – Andes og Amazonas.

Reisemål: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøn, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu og Puerto Maldonado i Amazonas jungel.

Reisetid: 15 dager / 14 netter

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Lima – Arequipa, Cusco – Puerto Maldonado, Puerto Maldonado – Lima
 • Transport til og fra flyplasser
 • 12 netter på anbefalt hotell inkludert frukostbuffé
 • 2 netter på jungel-lodge, alla måltider inkludert
 • Bytur i Lima
 • Bytur i Arequipa
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og guidede stopp
 • Heldags utflukt på Titikakasjøn der lunsj er inkludert
 • Turistbuss Puno – Cusco der flere stopp gjøres underveis for sight-seeing, lunsj er inkludert på en av stoppene
 • Bytur i Cusco
 • Heldags utflukt til ”Den hellige dalen”
 • Heldags utflukt til Machu Picchu
 • 3 dager/ 2 netter på jungel-lodge i Amazonas jungel
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonalt fly og flyskatter
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima, Jorge Chavez, og kjører dere til deres hotell i bydelen Miraflores. Miraflores ligger rett ved Stillehavskysten der det er rolig og trygt. Her finner dere de beste hotellene og restaurantene i Lima og kort vei til både underholdning og shopping. Ved ankomst til hotellet i Miraflores vil dere motta informasjon om turen og ha anledning til å stille spørsmål. Resten av dagen / kvelden kan benyttes som dere selv ønsker.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost, en guidet tur i de kolonianske og moderne Lima som blant annet inkluderer katedralen bygget i 1654 der spanske erobreren Francisco Pizzarros gjenlevninger hviler, Stortorget med fontene i bronsje fra 1650, de unike trebalkongene som finnes i nærheten av torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene Miraflores og San Isidro. Lima, kjentsom kongenes by, ble etablert i 1535 av Francisco Pizzaro og i 1991 ble byen deklarert som verdensarv av UNESCO.

  Vi avslutter dagen med et besøk på det berømte Gullmuseet, en unik samling av utrolige gullgjenstander fra Inkariket og andre av Perus tidligere kulturer; Chavin, Mochica, Nazca, Paracas, med flere.

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transfer til flyplassen for et tidlig fly til Arequipa. Vi møter dere på flyplassen og transporterer dere til deres hotell. Deretter hvile på formiddagen for å tilpasse seg høyden (2200m). På ettermiddagen begynner den guidede turen i Arequipa der dere kommer til å besøke Chilinadalen og det gamle San Lazaro distriktet. Dere får utsikt over byen fra Yanahuara Belvedere, og dere besøker Stortorget og katedralen der, San Francisco kirken samt det ekstraordinære Santa Catalina klosteret som er bygget av vulkansk lava og dateres tilbake til 1500-tallet. Dere får til og med se den best bevarte mumien i hele Amerika, Juanita, som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt til fjells i regionen. Nyt deretter en kveld i »Den hvite byen», som den kalles for alle sine hvite bygninger, og på grunn av det berømte kjøkken i matkunstens hovedstad i Peru.

 4. Day 4 Arequipa (B)

  En dag til å koble av og nyte byen på egenhånd, eller gjøre en utflukt i byens omgivelser med vulkaner og landsbygd og muligheter til eventyrsaktiviteter. (Aktiviteter inngår ikke i prisen).

 5. Day 5 Areqipa - Colca Canyon (B)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for en 2-dagers tur til Colca Canyon. Dere passerer de varme kildene i Yura og drar siden opp til naturreservatet Pampa de Cañahuas der dere kommer til å se grupper av lama og alpakka. Etter ytterligere noen timer starter nedstigningen til Colcadalen der dere ankommer Chivay, den viktigste byen i dalen. Dere innkvarteres på hotellet og har siden ettermiddagen ledig for å nyte Colca-dalen og kanskje besøke de varme kildene.

 6. Day 6 Colca Canyon - Puno (B)

  Etter en tidlig frokost begir vi oss lenger inn i dalen mpt den dype ravinen, Cruz del Condor, der kondorene holder til. Utsikten fra denne plassen er fantastisk og dere kommer til å stoppe der flere ganger under ferden for å beundre utsikten over Colca Canyon. April til Oktober er den beste perioden for å se kondorer, men det er gode muligheter også resten av året. Kondoren har et vingespenn på drøyt 3 meter og på morgenen drar de nytte av de varme oppvindene fra ravinen for å kunne seile ut over ravinekanten på jakt etter mat. Etter en kort spasertur langs Colca Canyon så er det på tide å vende tilbake til Chivay der vi tar bussen til Puno (ca. 6 timer med pauser for sightseeing). Vi møter dere ved bussterminalen i Puno og transporterer dere til deres hotell.

 7. Day 7 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost hentes dere på hotellet for en guidet tur på Titicacasjøen. Titicacasjøen er verdens høyest beliggende farbare innsjø og første stopp er Uros innbyggerne sine flytende sivøyer der dere kommer til å å få en gjennomgang av hvordan øyene er bygd. Dere kommer også til å gjennomføre en liten båttur med en sivbåt. Deretter går turen til Taquile, en fantastisk vakker øy der lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små jordbruk. Innbyggerne er kjent for sit håndverk og det kommer dere til å merke på spaserturen rundt øyen, de er spesielt kjente for sine bunader, hatter og band som de også selv bruker. Etter lunsj på øyen drar vi tilbake til Puno der vi ankommer sent på ettermiddagen.

  (Det fins muligheter for å overnatte på øyen hos en familie noe som er en spesiell og minnesverdig opplevelse som sterkt anbefales, men forholdene er veldig enkle).

 8. Day 8 Puno - Cusco (B, L)

  Etter frokost, transport til buss-stasjonen for turistbuss til Cusco. Bussturen, over det høytliggende Andes platået er veldig vakker og dere kommer til å gjøre flere stopp på veien for å besøke museum, gamle inkaruiner og små byer. En stopp for lunsj gjøres også ved La Raya på 4310 meters høyde over havet. Reisen er totalt på ca. 9 timer, men det blir ldri kjedelig takket være alle interessante stopp på veien. Sent på ettermiddagen ankommer dere til Cusco, Inkarikets gamle hovedstad. Vi møter dere på bussterminalen og transporterer dere til hotellet.

 9. Day 9 Cusco (B)

  Fri på morgenen. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur i Cusco og ser bl.a. de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, orakelet Quengo og den overveldende festningen Sacsayhuamán. Her danner enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte sikk-sakk murer der man har en fantastisk utsikt over Cusco.

  Etter dette blir det en gåtur i sentrale Cusco med besøk til katedralen, Stortorget og Soltempelet Korikancha.

  (Det finnes masse å gjøre i Cusco om tiden strekker til. Rafting, mountain biking og trekking er bare noen av aktivitetene som tilbys)

 10. Day 10 The Sacred Valley - Agus Calientes/Machu Picchu (B)

  Utflukt hele dagen til Urubamba, Inkaenes Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble etablert under kolonitiden og som ligger ved foten av en ås dekket med Inkaruiner og Pisacs marked på Stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Tirsdag, torsdag og søndag er det mest livlige markedsdagene men markedet er alltid åpent. Etter lunsj, besøker dere Ollantaytambo, det eneste Inkasamfunn som spanjolene aldri fant, der dere utforsker ruinene som ligger over selve byen på en liten ås. Sent på ettermiddagen reiser dere med tog til Agua Calientes, byen ved foten til Machu Picchu for innkvartering på hotell.

 11. Day 11 Machu Piccu/Aguas Calientes - Cusco (B)

  I dag kommer vi til reisens høydepunkt, Inkafolkets bortglemte by og ett av verdens syv nye underverk – Machu Picchu. Tidlig start på dagen for å kunne ta første bussen opp til Machu Picchus ruiner. Deretter følger en guidet tur i området (ca. 2 timer). Dere kommer deretter til å ha ledig tid for selv å utforske ruinene of ta bilder. Et populært alternativ for den eventyrlystne er å bestige fjellet Huayna Picchu (1,5 – 2 timer) der dere vil ha en flott utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. På ettermiddagen tar dere bussen til Aguas Calientea, der dere tar toget tilbake til Cusco. Transfer til hotellet.

 12. Day 12 Cusco (B)

  Ledig dag for å undersøke Cusco på egen hånd alt etter egne ønskemål og interesser. Kanskje en ridetur i Den Hellige Dalen, et kurs i tilvirkning av sjokolade eller bare å hvile og koble av rundt Cuscos store torg med caféer, restauranter og et fargerikt folkeliv.

 13. Day 13 Cusco - Puerto Maldonado (B, L, D)

  Ledig dag for å undersøke Cusco på egen hånd alt etter egne ønskemål og interesser. Kanskje en ridetur i Den Hellige Dalen, et kurs i tilvirkning av sjokolade eller bare å hvile og koble av rundt Cuscos store torg med caféer, restauranter og et fargerikt folkeliv.

 14. Day 14 Puerto Maldonado (B, L, D)

  5:30am: Vi gjør en morgentur på ca. 20 minutter innen vi når målet, en »parrot clay-lick» (papegøye leire-slikk). Her finnes det et utall fuglearter (papegøyer) som spiser av en spesiell leire som er viktig for deres fordøyelse. Det er et fantastisk eksotisk fargespill av de ulike papegøyene.

  8am: Frokost og ledig tid til å oppdage de utsøkte tre-kledde områdene på Corto Maltes Amazonia. Her finnes et stort antall arter av eksotiske vekster og trær i blomstring.

  10:30am: Igjen begir vi oss ut på Madre de Dios elven, denne gangen med destinasjon »Monkey Island» (ape-øyen), der vi ser disse interessante og underholdene dyrene i frihet. Etter besøket hos apene følger en ny båttur på ca. 30 minutter til »Tambopata – Candamo National Reserve». Vi gjør en vandring på ca. 5 km. gjennom den tette vegetasjonen i den tropiske regnskogen og ser kjempetrær, ormer, aper, fugler og i enkelte tilfeller også den sky jaguaren.

  Vårt neste mål er »Heavenly Sandoval Lake» som gjennom sin gunstige plassering deles av et stort antall ulike dyrearter: fugler (spesielt Hoatzin, Kingfisher og Cormorant), ulike typer av aper (Ekornaper, Edderkopp aper, Howler aper). I sjøen kan vi se oter, svarte kaimaner og piraja. Er man heldig kan man også se anakonda på plasser som er dekt av vann. Dette er også hjemsted for den store Arapaiman, en fisk som kan bli mer enn 2,5 meter lang og veier over 200 kg. Når man padler frem på sjøen i solnedgang opplever man et spektakulært og uforglemmelig syn. På veien tilbake til lodgen kan man se ulike typer nattdyr.

  8pm: Etter en aktiv dag i Amazonas jungel behøver kroppen hvile og mat. Dere blir servert middag med eksotisk smak og en dessert i samme ånd. Omd ere fortsatt har energi igjen kan dere sitte en stund og nyte musikk, en drink i baren eller bare lytte til ulike lyder fra regnskogen i en hammock. Dere kan også nyte en massasje hos lodgens kvalifiserte massører.

 15. Day 15 Puerto Maldonado - Lima (B)

  Etter frokost er det på tide å si farvel til kokkene og annet personell på Corto Maltes Amazonia. Deres guide følger dere tilbake til byen der vi stopper ved kontoret for å hente etterlatt bagasje. Deretter besøker vi det lokale markedet der vi bl.a. finner regionens spesielle matprodukter, spesielt en rekke frukter fra Amazonas. I god tid før flyavgang kjører vårt personell dere til flyplassen og vi håper dere har hatt et fint og spennende besøk i denne avsidesliggende del av peru. Dere tar flyet tilbake til Lima der dere har noen timers venting på flyavgang hjem igjen. Ckeck-in må skje senest tre timer før fly avgang.

  Avhengig av tid for flyavgang, eller om dere vil ha en avsluttende dag i Lima for shopping m.m., kan dere velge og bli en dag til, og vi vil hente dere på flyplassen for transfer til hotell i Miraflores og kjører dere til flyplassen dagen etter.