Peru og Bolivia

from $3,720

Denne utrolige 14 dagers reisen til Peru med sine historiske og arkeologiske steder og til Bolivia til La Paz, Uyunis salt ørken, og mer. Turen inkluderer de store høydepunktene i hvert land. Du vil besøke Lima, Cusco, Den Hellige Dalen, Machu Picchu, Titicacasjøen i Peru, og La Paz og den spektakulære salt ørkenen Salar de Uyuni i Bolivia. En spennende blanding av opplevelser under en tur til Peru og Bolivia, to av de mest sagnomsuste søramerikanske land.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Leisurely
 • Group Size Medium Group
  2

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Peru og Bolivia

All about the Peru og Bolivia.

Reisemål: Lima, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu, Titicacasjøen i Peru, La Paz och Salar de Uyuni.

Reisetid: 14 dager / 13 netter

Pris: Kontakt oss

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Fly Lima – Cusco, La Paz – Uyuni – La Paz
 • Transport til og fra flyplasser
 • 13 netter på anbefalt hotell med frukostbuffé
 • Profesjonelle engelsktalende guider
 • Bytur i Lima
 • Bytur i Cusco
 • Heldags utflukt til ”Den hellige dalen”
 • Utflykt til Machu Picchu med guiding av ruinene
 • Turistbuss Cusco – Puno hovr flere stopp gjøres for sight-seeing, lunch er inkludert på en av stoppene
 • Heldags guidet utflukt på Titikakasjøen hvor lunch er inkludert
 • Utflukt med katamaran på den Bolivianske siden av Titkakasjøen
 • Bytur i La Paz
 • Utflukt til saltjøen Uyuni, Coquesa og Tunupa vulkanen
 • Utflukt til Tiwanaku, en gang den største byen i verden
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyplassavgifter
 • Måltider som inte är specificerade i turplanen
 • Reseförsäkring
 • Dricks
 1. Day 1 Lima

  Du ønskes velkommen av våre ansatte på flyplassen og fraktes til hotellet i Miraflores, hvor vi vil fortelle deg om Lima og Peru og gå gjennom din reiserute. Vi vil da også svare på alle dine spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område rett ved Stillehavet hvor de beste hoteller og restauranter er plassert.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost, gjør dere en guidet omvisning i Lima med sin kolonistil og modernestil, turen inkluderer katedralen bygget i 1654, hvor Francisco Pizarro hviler, hovedtorget med en bronse fontene fra 1650 og noen unike tre balkonger i nærheten av torget, San Francisco klosteret med de berømte katakombene og de ​​moderne områdene i Miraflores og San Isidro. Lima, kjent som »Kings City», ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro og 1991 ble byen erklært som en World Heritage Site av UNESCO
  Vi avslutter dagen med et besøk til det berømte Gold Museum, en unik privat samling av fantastiske gull gjenstander fra Inka-imperiet og andre gamle peruanske kulturer; Chavin, Mochica, Nazca, Paracas, etc..

 3. Day 3 Lima - Cusco (B)

  Transfer til flyplassen for fly til Cusco. Fritid på morgen slik at dere kan venne dere til høyden. På ettermiddagen en guidet omvisning i Cuzco og de fire berømte Inka ruiner som ligger i utkanten av Cusco, vann tempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Oracle sted Qenqo og overveldende befestning Sacsayhuaman. Tre enorme steiner, hver og en veier 120 tonn, former tre perfekte sikk-sakk vegger og har en fantastisk utsikt over Cusco.
  Etter dette en spasertur i sentrale Cuzco med besøk til katedralen, Main Square og the Sun Temple Minotauro.

 4. Day 4 Sacred Valley - Aguas Calientes/Machu Picchu (B, L)

  Heldagstur til Urubamba, Inkas Hellige Dal. Du vil besøke landsbyen Pisac som ble grunnlagt under kolonitiden, og ligger ved foten av en ås kronet med Inca ruiner og Pisac markedet på torget der indianerne selger sine produkter og håndverk. Tirsdager, torsdager og søndager er de travleste dagene, men markedet er alltid åpent. Etter lunsj vil du besøke Ollantaytambo, den eneste Inca landsby som spanjolene aldri erobret, og utforske ruinene som ligger over byen på en høyde. Overnatting i Ollantaytambo.

 5. Day 5 Machu Picchu/Aguas Calientes - Cusco (B)

  En fridag til å slappe av og nyte det fantastiske miljøet i Inkafolkets Hellige Dal. Gi oss beskjed hvis dere vil aktivisere dere med for eksempel; vandring, ridetur, mountain-bike, rafting eller har noen annen spesiell interesse, så booker vi inn dette i deres reiseplan. Sent på ettermiddagen tar dere toget fra Ollantaytambo til byen Aguas Calientes ved foten av Machu Picchu. Dere møtes på stasjonen og fraktes til deres hotell for overnatting.

 6. Day 6 Cusco (B)

  I dag kommer dere til reisens høydepunktet, den glemte byen inkaenes og en av de nye syv underverker – Machu Picchu. Du tar et tidlig tog til Aguas Calientes hvor du blir møtt av en guide. Deretter kan du ta bussen opp til Machu Picchu for guidet tur (ca 2 timer). Du vil da ha tid til å utforske ruinene og ta bilder. Et populært alternativ for den eventyrlystne er å klatre opp fjellet Huayna Picchu (1,5 til 2 timer) fra der har du en fantastisk utsikt over Machu Picchu og dens omgivelser. På ettermiddagen tar dere bussen ned fra Machu Picchu til Aguas Calientes for å ta toget tilbake til Cusco. Ved ankomst møtes dere for transport til deres hotell.

 7. Day 7 Cusco (B)

  En fridag til å utforske Cusco på egenhånd. Spør oss gjerne om tips på aktiviteter.

 8. Day 8 Cusco - Puno (B, L)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for din moderne turistbuss til Puno. Bussturen over Andenes høyplatå er veldig vakker, og du vil gjøre flere stopp på veien for å besøke museer, Inca ruiner og små landsbyer. Det blir også en stopp for lunsj ved La Raya på 4310 meters høyde over havet. Turen er ca 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle interessante stopp underveis. Sent på ettermiddagen ankommer dere til Puno, som ligger ved Titicacasjøens strand. Vi henter dere og fører dere til deres hotell.

 9. Day 9 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost vil dere bli hentet på deres hotell for deres guidede omvisning på Titicacasjøen. Titicacasjøen er verdens høyeste navigerbare innsjø og første stopp er de flytende siv øyene til Uros innbyggere hvor dere vil få en orientering om hvordan øyene er bygget. Dere vil gå for en kort tur i en av deres sivbåter. Så begir vi oss videre til Taquile, en virkelig vakker øy hvor lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små gårder. Innbyggerne er kjent for sitt håndverk, som dere vil merke på deres tur rundt øya, de er spesielt kjent for sine tepper, caps og band som de selv bruker. Etter lunsj på øya, returnerer dere med båt til Puno hvor dere ankommer sent på ettermiddagen.

 10. Day 10 Puno - Copacabana - La Paz (B, L)

  Tidlig avgang fra Puno til Copacabana i Bolivia, der dere går ombord på en båt av typen katamaran. Dere blir servert snacks mens dere seiler til Sun Island, den legendariske fødestedet til Inkariket. Dere besøker Inka hagen, trapper, fontener og Inti Watas kulturelle sentrum inklusive museet Ekako Underground, sentrum for tradisjonell medisin og plassen for bygging av båter av siv fra Titikakasjøen, Pachamama Inkas jordbruksterrasser, ett håndtverkssentrum, Intica lounge og Manco Kapas utsiktsplass hvor dere kan se ett stort antall av andiske lamaer. Dere besøker til og med Inti Wata- komplkset på Sun Island, der dere får være med på en unik seilings opplevelse ombord på en  enorm Titikaka-båt for ett panoramisk besøk av slottet Pilkokaina Inka. Turen avsluttes med en båtreise med katamaranen til havnen Chua mens dere nyter en lunsj buffé ombord, og etter dette transport til La Paz og til deres hotell.

 11. Day 11 La Paz – Uyuni Salt flat - Colchani (B, L, D)

  Dere hentes tidlig på morgenen på hotellet for deres private transport til flyplassen i La Paz og flyet til Uyuni. Ved ankomst møtes dere på flyplassen og reiser med bil/buss for å besøker Uyunis saltørken og Incahuasi øyen. Denne øyen ligger i hjertet av salt feltet og er den største av en gruppe øyer som representerer ett isolert økosystem. Øyen er fylt med en kaktus art som måler opp til 12 meter i høyden, og som tilbyr en imponerende utsikt. Dere serveres lunsj eller »box-Lunch». Reisen fortsetter mot byen Coquesa, der dere kommer til å besøke Tunupa vulkanen og Coquesa mumiene. På ettermiddagen transporteres dere til Salt Hotel for innkvartering, middag og overnatting.

 12. Day 12 Colchani - Uyuni - La Paz (B)

  Transport til flyplassen i Uyuni uten guide for deres fly tilbake til La Paz, der dere møtes av vårt personell som tar dere til deres hotell.

  Etter innkvarteringen kommer dere til å gjøre en halvdags by- og Moon Valley tur. Vi henter dere ved hotellet for å starte dagen med ett besøk til den berømte heksedoktorens marked og den koloniale kirken San Francisco. Turen fortsetter deretter til Plaza Murillo hvor katedralen, regjeringspalasset og den nasjonale kongress bygningen ligger. Deretter besøker vi  en kjente koloniale gaten Jaen, hvor det finnes mange interessante museum, fulgt opp med en tur til en rekonstruksjon av ett tempel hvor halvparten er under vann fra Tiwanakulturen. Vi fortsetter deretter turen til bostedsområdene Obrajes, Calacoto og La Florida. Turen avsluttes med ett besøk i den unike Månedalen hvor dere kommer til å gå rundt og til og med besøke ett keramikkmuseum. Dere transporteres etter turen til deres hotell.

 13. Day 13 La Paz (B)

  En fridag til å nyte La Paz på egenhånd, i henhold til egne ønsker og interesser.

 14. Day 14 La Paz (B)

  Vi henter dere på hotellet for transport til flyplassen i La Paz og deres internasjonale fly hjem igjen etter hva vi håper og tror har vært en spennende reise i to interessante land.