Peru og Brasil

from $3,950

Den 19 dager lange reisen i Peru og Brasil besøker blant annet to av verdens Syv Nye Underverk; Machu Picchu i Peru og Kristusstatuen i Rio de Janeiro. To besøkt, fem igjen. På deres reise i Peru og Brasil får dere oppleve spennende kultur, mat og eventyr i Peru med en avslutning av badeferie på solfylte strender, golf og latin amerikansk nattliv i Brasil.

Valgmuligheter

Istede for å velge Buzios som avslutning på deres reise kan dere vlege en annen destinasjon i Brasil, og vi skreddersyr del delen av reisen for dere.

Nedenfor følger to forslag på reisemål:

Pipa Beach – Praia da Pipa

Pipa Beach som ligger ca 80 km sør for Natal på den Brasilianske Atlanterhavskysten, har utviklet seg fra å være en liten fiskeby på 1600-tallet til å være en av de mest trendig og populære srtanddestinasjonene i Brasil i våre dager. Byen med de hvite sandstrendene og det krystallklare vannet er omtalt for sin skjønnhet og havet tilbyr varierende forhold fra høye bølger egnet for surfing til rolige viker for bading med barn, der man hvis man er heldig kan ta en svømmetur med delfiner som selskap, Wind-surfing og snorkling er også veldig populære aktiviteter.

Pipa oppfattes, selv med sine mange besøkende fra hele verden, som en liten pittoresk fiskeby, der hovedgaten som går parallelt med stranden er dekket av butikker, restauranter, caféer og barer. På kvelden møtes turister og den vanlige lokalbefolkningen i gaten for gåturer, shopping og restaurantbesøk. I helgene øker intensiteten fra å være behagelig avslappende til ett livlig barsiliansk nattliv med tradisjonelle fester, oppvisninger og barbesøk.

Byen tilbyr det meste som tilfredsstiller en besøkende når det gjelder hoteller, restuaranter, barer og andre aktiviteter. Det finnes muligheter til å spille golf innenfor en avstand på 1,5 timer, og det er nå ca 25 golfbaner under konstruksjon innen 100 km fra Pipa Beach.

Iguazu Falls – Ett av verdens syv naturlige underverk.

Byen med 256 000 inbyggere er en av Brasils mest besøkte turistmål og har ca 100 hoteller og vertshus. Den fremste attraksjonen er Iguazu falls, som har en vannkapasitet tilsvarende tre ganger den som er i Niagarafossen og er ett av de mest kjente turistmål i Brasil. Deler av fossen er på den Brasilianske siden og deler på den Argentinske siden. «Garganta do Diablo» («Djevelens strupe» på portugisisk) er det høyeste fossefallet, 97 meter høyt.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Moderate
 • Group Size Medium Group
  4

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Peru og Brasil

All about the Peru og Brasil.

Reisemål: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu, Rio de Janeiro

Reisetid: 19 dager / 18 netter

Pris: Kontakt oss

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Lima – Arequipa, Cusco – Lima
 • Transport til og fra flyplassene
 • 17 netter på anbefalt hotell med frokostbuffé
 • Bytur i Lima
 • By tur i Arequipa
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og guidede stopp
 • heldags guidet utflukt på Titikakasjøen hvor lunsj er inkludert
 • Turistbuss Puno – Cusco hvor flere sight-seeing stopp gjøres underveis, lunsj er inkludert på en av  toppene
 • Bytur i Cusco
 • Heldags utflukt til «Den Hellige Dalen»
 • Utflukt til Machu Picchu, inkludert reiser, inngangsbillett og guidet omvisning
 • Bytur i Rio de Janeiro med besøk av «sukkertoppen» og kristusstatuen
 • 6 dagers/5 netters opphold i Buzios på Brasils Atlanterhavskyst. (Dere kan selvfølgelig også velg annet reisemål, som for eksempel; Fossefallet Iguazu Falls, Pipa Beach eller annet).
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyskatter.
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen.
 • Reiseforsikring.
 • Driks.
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere til deres hotell i Miraflores, der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område ved Stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, der dere blant annet besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronse fra 1650, de unike trebalkongene som innrammer torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro og i 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transport til flyplassen i Lima for deres morgenfly til Arequipa, »Den Hvite Byen». Vi møter dere der på flyplassen og tar dere med til deres hotell. Lettere aktiviteter og hvile under formiddagen for å venne dere til høyden (2335 m). På ettermiddagen hentes dere for en guidet rundtur i Arequipa, hvor dere kommer til å; besøke Chilinadalen og den gamle bydelen San Lazaro, beundre utsikten fra Yanahuara Belvedere, besøke stortorget (Plaza de Armas) og dens katedral, San Francisco-kirken, samt det ekstraordinære Santa Catalina-klosteret som er bygget av vulkansk lava og dateres til 1500-tallet. Dere besøker til og med den best bevarte mumien i hele Amerika, Juanita, som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen

 4. Day 4 Arequipa – Colca Canyon (B)

  På morgenen hentes dere ved hotellet for en to dagers tur til Colca Canyon. Dere reiser mot de varme kildene i Yura, passerer vulkanen Chachani og reiser deretter videre opp til naturreservatet Pampa de Cañahuas der dere kommer til å se grupper av lamaer og alpakkaer. I våtmarkene i Tocra kan dere se mengder av ulike trekkfugler, inklusive flamingoer. Vi passerer kratrene av en slukket vulkan (Chucura), og gjør en stopp i Patapampa som er reisens høyeste punkt, (4,910 m), hvor dere inviteres på en fantastisk utsikt over Andesfjellene. Deretter begynner nedstigningen til Colcadalen hvor dere ankommer til Chivay, den viktigste byen i dalen. Dere innkvarteres på deres hotell og har ettermiddagen fri til å oppdage Colcadalen og kanskje besøke de varme kildene. På kvelden kan dere så nyte av en god middag på en restaurant med folkloristisk show og lokale danser.

 5. Day 5 Colca Canyon – Puno (B)

  Etter en tidlig frokost begir vi oss lengre inn i dalen mot den dype ravinen, Cruz del Condor, der kondorene holder til. Utsikten ifra denne plassen er fantastisk og dere kommer i tillegg å stoppe flere ganger under reisen for å beundre utsikten over Colca Canyon. Kondorene kan ha et vingespenn på drøye tre meter og på morgenen drar de nytte av de varme oppdrift vindene fra kløften for å kunne seile ut over ravinens kant på jakt etter føde. Etter en kort spasertur langs Colca Canyon er det tid for å vende tilbake til Chivay. På veien stopper vi i de pittoreske byene Pinchollo, Maca og Yanque, med vakre koloniale kirker og ved utsiktsplassene Choquetico og Antahuilque, der dere inviteres på vakre utsikter over terrasser i dalen samt Inka- og pre-Inkagraver. Ved tilbakekomsten til Chivay tar dere deretter bussen til Puno (ca 6 timer med pauser for sightseeing). Vi møter dere ved bussterminalen og transporterer dere til deres hotell

 6. Day 6 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for deres guidede båtreise på Titicacasjøen. Titicacsjøen er verdens høyest beliggende farbare sjø og første stopp er Uros-inbyggernes flytende sivøyer der dere kommer til å møtes av befolkningen i sine fargerike klær og få en gjennomgang av hvordan øyene er bygd. Dere kan til og med gjøre en liten båttur med en av øyenes steds typiske sivbåter. Deretter fortsetter turen til Taquile, en fantastisk vakker øy der lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små jordbruk. Innbyggerne er kjente for sin håndverksferdigheter og det kommer dere til å merke på deres spasertur rundt øyen, de er spesielt kjente for sine bunader, luer og bånd som de selv bruker. Etter lunsj på øyen reiser vi tilbake til Puno hvor vi ankommer sent på ettermiddagen.

  (Det finnes muligheter for å overnatte på øyen hjemme hos en familie noe som er en veldig spesiell og minneverdig opplevelse som anbefales på det sterkeste, forholdene imidlertid veldig enkle).

 7. Day 7 Puno – Cusco (B, L)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for dere turistbuss til Cusco. Denne Buss reisen over Andes høyplatå er veldig vakker og dere kommer til å gjøre flere stopp på veien for å besøke museum, gamle inkaruiner og små byer. En stopp for lunsj gjøres også ved La Raya på 4310 meter over havet. Reisen er cirka 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle interessante stopp på veien. sent ettermiddag ankommer dere til Cusco, Inkarikets gamle hovedstad. Vi møter dere på bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 8. Day 8 Cusco (B)

  Dere har fri på morgenen for å sove ut eller utforske Cusco på egenhånd. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur og besøker blant annet de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; Vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Orakelplassen Qenqo og den overveldende festningen Sacsayhuamán. her former enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte sik-sak murer og man har herfra en fantastisk utsikt over byen. Etter dette en spasertur i byen i sentrale Cusco med besøk av katedralen, stortorget og Soltempelet Korikancha.

 9. Day 9 Sacred Valley - Aguas Calientes/Machu Picchu (B, L)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inka Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lykktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. Sent på ettermiddagen tar dere toget fra Ollantaytambo til byen Aguas Calientes ved foten av Machu Picchu. Dere møtes på stasjonen og føres til deres hotell for overnatting.

 10. Day 10 Machu Picchu/Aguas Calientes – Cusco (B)

  Idag våkner dere ved reisens høydepunkt, Inkafolkets bortglemte by og ett av verdens Syv Nye Underverk – Machu Picchu. Tidlig på morgenen forlater dere hotellet for å ta en av de første bussene opp til Machu Picchu for å ha muligheten til å nyte av den berømte soloppgangen. Deretter er det tid for en guidet tur av dette omtalte underverk som tar cirka to timer. Etter turen har dere god tid til selv å utforske ruinene og fotografere. Ett populært alternativ for den eventyrlystne er å bestige fjellet Huayna Picchu (1,5 – 2 timer) hvorfra man har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. På ettermiddagen tar dere deretter bussen ned fra Machu Picchu til Aguas Calientes for å ta toget tilbake til Cusco. Ved ankomsten møtes dere for transport til deres hotell.

 11. Day 11 Cusco – Lima – Rio de Janeiro (B)

  Transport til flyplassen for deres fly tilbake til Lima og det videre nattflyet til Rio de Janeiro. (Det internasjonale flyet mellom Lima og Rio de Janeiro er ikke inkludert i prisen på reisen, kjøpes som en del av deres internasjonale »multipla» billett). Hvis dere velger ett fly tidlig morgen fra Cusco til Lima, kommer dere til å ha fritid til å se dere rundt og kanskje shoppe i Lima. Deres nattfly til Rio har avgang sent på kvelden.

 12. Day 12 Rio de Janeiro (B)

  Vi henter dere ved flyets ankomst til rio for deres transport til deres hotell, som ligger i forbindelse med Copacabanas strand. Etter en hvil blir det en bytur og samtidig ett besøk på Sukkertoppen der dere har en fantastisk utsikt over byen. Deretter kan dere se dere rundt i Rio på egenhånd, slappe av på byens vakre strender og på kvelden oppleve det unike nattlivet med mat, dans og show.

 13. Day 13 Rio de Janeiro (B)

  I dag tar dere en tur til att av verdens sju nye underverk, Kristusstatuen på Corcovado berget. Herfra har dere en helt magisk utsikt over Rio de Janeiro og omgivelsene. Dere har deretter god tid til å oppdage og oppleve Rio etter egne interesser og ønsker.

 14. Day 14 Rio de Janeiro – Buzios (B)

  Dere hentes på hotellet etter frokost for en to timers reise til den pittoreske »byen» Buzios, som ligger ved havet nord for Rio de Janeiro. Ved ankomst til Buzios blir dere checket in på hotellet og kan deretter bruke tiden på å lære byen å kjenne og kanskje bade og sole dere på stranden.

 15. Day 14 – 19 Buzios (B)

  De første til å bosette seg i Buzios var europeiske pirater og slavehandlere som giftet seg med områdets kvinner og gjorde byen til en pittoresk fiskeby, som i senere tid har utviklet seg til ett sofistikert samfunn med fantastiske strender, og med besøkende fra hele verden som vill oppleve stedets magi. Buzios har blitt valgt til en av verdens mest vakre steder for sin rustikke sjarm, arkitektoriske harmoni, fantastiske skjønnhet og butikker og restauranter. I Buzios finner dere hvite sandstrender for alle ønsker og behov; med eller uten høye bølger, og som er perfekte for vannsport som Wind-surfing og seiling. Klimaet er bra året rundt og her finnes det alltid muligheter for å bli vakkert solbrun. Byen tilbyr ett rikt utvalg av meget bra restauranter, av naturlige årsaker med mange fisk- og skalldyrsretter på menyen, og har også ett livlig kvelds. og nattliv. Her finner dere den perfekte plassen for en blanding av sol og hvite strender, vannsport og golf og muligheter for å nyte en av de mest pittoreske og vakre plassene i verden der dere på kvelden nyter en delikat middag til en fantastisk solnedgang.

  Golfbanen i Buzios, som er tegnet av Pete og Perry Dye, tilbyr muligheter for utfordrende og avslappende golfrunder.

 16. Day 19 Buzios - Rio de Janeiro (B)

  I god tid for deres internasjonale fly hjem igjen hentes dere på hotellet for transport til Rio de Janeiro og dens internasjonale flyplass, etter hva vi håper og tror har vært en spennende men samtidig avslappende reise i to av verdens mest interessante land.