Peru og Galapagos Cruise

from $7,450

Peru og Galapagos Cruise, med kultur, natur og eventyr i 23 dager, der dere kommer til å se og oppleve de beste høydepunktene i Peru; Lima, Arequipa, Colca Canyon, Puno/Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu og Amazonas jungel. Vi fortsetter deretter til ett cruise blant Galapagos øyer med fantastiske opplevelser av den unike naturen både til lands og til havs. Under deres reise i Peru og blant Galapagos øyer kommer dere til å få oppleve to fremdeles eksisterende paradis og bevitne ett fantastisk dyreliv og naturen.

M/Y Galapagos Galaxy har avgang tirsdager. www.galapagosgalaxy.com

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Moderate
 • Group Size Small Group
  2

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Peru og Galapagos Cruise

All about the Peru og Galapagos Cruise.

Reisemål: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Puno/Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu, Amazonas Jungel og Galapagosøyene.

Reisetid: 23 dager / 22 netter.

Pris: Kontakt oss

Kontake oss for prisforslag!

(Flyet Lima – Quito er ikke inkludert. Bestilles som «multipel Billett» innen for rammen av den internasjonale flybiletten.)

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Lima – Arequipa, Cusco – Puerto Maldonado, Puerto Maldonado – Lima, Quito – Galapagos – Quito.
 • Transport til og fra flyplasser.
 • 13 netter på anbefalt hotell inkludert frokostbuffé.
 • 3 netter på Inkastien.
 • 2 netter på Corto Maltes Amazonia Lodge.
 • 4 netter på cruiseskipe Galapagosøyene.
 • Profesjonelle engelsktalende guider.
 • Bytur i Lima.
 • Bytur i Arequipa.
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og guidede stopp.
 • Heldags guidet utflukt på Titikakasjøen der lunsj er inkludert.
 • Turistbuss Puno – Cusco der flere stopp gjøres for sightseeing, lunsj er inkludert på den ene stoppen.
 • Bytur i Cusco.
 • Heldags utflukt til «Den Hellig Dalen».
 • 4 dagers vandring Inkastien inkludert måltider, inkluderer reiser, inngangsbillett og guidet vandring i Machu Picchu.
 • Utflukt med rafting i Urubambaelven.
 • 3 dager / 2 netter i Amazonas.
 • Bytur i Quito, Ecuador.
 • 5 dager / 4 netter på cruiseskip med helpensjon blant Galapagos øyer med engelsktalende guide. Alle måltider inkludert samt utrustning for aktiviteter.
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale fly og flyskatter.
 • Fly Lima – Quito (inngår normalt i multipel internasjonal flybillett).
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen.
 • Reiseforsikring.
 • Driks.
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere til deres hotell i Miraflores, der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område ved Stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, der dere blant anner besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronsje fra 1650, de unike trebalkongene som inrammer torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grundlagt i 1535 av Francisco Pizarro og i 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO

 3. Day 3 Lima - Arequipa (B)

  Transport til flyplassen i Lima for deres morgenfly til Arequipa, »Den Hvite Byen». Vi møter dere der på flyplassen og tar dere med til deres hotell. Lettere aktiviteter og hvile under formiddagen for å venne dere til høyden (2335 m). På ettermiddagen hentes dere for en guidet rundtur i Arequipa, hvor dere kommer til å; besøke Chilinadalen og den gamle bydelen San Lazaro, beundre utsikten fra Yanahuara Belvedere, besøke stortorget (Plaza de Armas) og dens katedral, San Francisco-kirken, samt det ekstraordinære Santa Catalina-klosteret som er bygget av vulkansk lava og dateres til 1500-tallet. Dere besøker til og med den best bevarte mumien i hele Amerika, Juanita, som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen

 4. Day 4 Arequipa - Colca Canyon (B)

  På morgenen hentes dere ved hotellet for en to dagers tur til Colca Canyon. Dere reiser mot de varme kildene i Yura, passerer vulkanen Chachani og reiser deretter videre opp til naturreservatet Pampa de Cañahuas der dere kommer til å se grupper av lamaer og alpakkaer. I våtmarkene i Tocra kan dere se mengder av ulike trekkfugler, inklusive flamingoer. Vi passerer kraterne av en slukket vulkan (Chucura), og gjør en stopp i Patapampa som er reisens høyeste punkt, (4,910 m), hvor dere inviteres på en fantastisk utsikt over Andesfjellene. Deretter begynner nedstigningen til Colcadalen hvor dere ankommer til Chivay, den viktigste byen i dalen. Dere inkvarteres på deres hotell og har ettermiddagen fri til å oppdage Colcadalen og kanskje besøke de varme kildene. På kvelden kan dere så nyte av en god middag på en restaurant med folkloristisk show og lokale danser.

 5. Day 5 Colca Canyon - Puno (B)

  Etter en tidlig frokost begir vi oss lengre inn i dalen mot den dype ravinen, Cruz del Condor, der kondorene holder til. Utsikten ifra denne plassen er fantastisk og dere kommer i tillegg å stoppe flere ganger under reisen for å beundre utsikten over Colca Canyon. Kondorene kan ha et vingespenn på drøye tre meter og på morgenen drar de nytte av de varme oppdrift vindene fra kløften for å kunne seile ut over ravinens kant på jakt etter føde. Etter en kort spasertur langs Colca Canyon er det tid for å vende tilbake til Chivay. På veien stopper vi i de pittoreske byene Pinchollo, Maca og Yanque, med vakkre koloniale kirker og ved utsiktsplassene Choquetico og Antahuilque, der dere inviteres på vakre utsikter over terrasser i dalen samt Inka- og pre-Inkagraver. Ved tilbakekomsten til Chivay tar dere deretter bussen til Puno (ca 6 timer med pauser for sightseeing). Vi møter dere ved bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 6. Day 6 Lake Titicaca (B)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for deres guidede båtreise på Titicacasjøen. Titicacsjøen er verdens høyest beliggende farbare sjø og første stopp er Uros-inbyggernes flytende sivøyer der dere kommer til å møtes av befolkningen i sine fargerike klær og få en gjennomgang av hvordan øyene er bygd. Dere kan til og med gjøre en liten båttur med en av øyenes steds typiske sivbåter. Deretter fortsetter turen til Taquile, en fantastisk vakker øy der lokalbefolkningen lever som de har gjort i århundrer med sine små jordbruk. Inbyggerne er kjente for sin håndverksferdigheter og det kommer dere til å merke på deres spassertur rundt øyen, de er spesielt kjente for sine bunader, luer og bånd som de selv bruker. Etter lunsj på øyen reiser vi tilbake til Puno hvor vi ankommer sent på ettermiddagen.

  (Det finnes muligheter for å overnatte på øyen hjemme hos en familie noe som er en veldig spesiell og minnesverdig opplevelse som rekommenderes på det sterkeste, forholdene imidlertid veldig enkle).

 7. Day 7 Puno - Cusco (B)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for dere turistbuss til Cusco. Denne Buss reisen over Andes høyplatå er veldig vakker og dere kommer til å gjøre flere stopp på veien for å besøke museum, gamle inkaruiner og små byer. En stopp for lunsj gjøres også ved La Raya på 4310 meter over havet. Reisen er cirka 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle interessante stopp på veien. sent ettermiddag ankommer dere til Cusco, Inkarikets gamle hovedstad. Vi møter dere på bussterminalen og transporterer dere til deres hotell.

 8. Day 8 Cusco (B)

  Dere har fri på morgenen for å sove ut eller utforske Cusco på egenhånd. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur og besøker blant annet de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; Vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Orakelplassen Qenqo og den overveldende festningen Sacsayhuamán. her former enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte zig-zag murer og man har herifra en fantastisk utsikt over byen. Etter dette en spasertur i byen i sentrale Cusco med besøk av katedralen, stortorget og Soltempelet Korikancha.

 9. Day 9 The Sacred Valley (B)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inka Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lyktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. På tilbakereisen til Cusco besøker dere markedet i Chinchero før dere settes av ved deres hotell.

 10. Day 10 he Inca Trail (B, L, D)

  På morgenen henter vi dere på deres hotell i cusco for en naturskjønn reise i to timer gjennom Den Hellige Dalen til byen Ollantaytambo. Her blir dere utrustet med bagasje, mat og bærere for deres fire dagers vandring. Etter provianteringen fortsetter en kort reise til Piskacucho som ligger 2700 meter over havet.

  Vandringen starter med at vi krysser Urubambaelven via Piskacuchobroen. Herifra følger 12 km vandring før dere når dagens etappemål i Wayllabamba. Vandringen går i forholdsvis lett og flatt terreng før vi kommer frem til byen Miskay (2750 m), der dere har pause og hviler en stund. Terrenget blir deretter litt brattere til dere når ett høy platå, hvorfra det inviteres på en spektakulær utsikt over Patallacta ruinene fra Inkatiden (2750 m). Vandringen går deretter videre i ca to timer før der er tid for lunsj. Etter en stunds hvile etter maten gjenstår kun to timer av dagens vandring, der dere får nyte av den spektakulære utsikten over fjellkjeden Vilcanota og de snødekte Mount Veronica, før dere når Wayllabamba (3000 m). Her settes deres camp opp for natten og middag blir servert.

 11. Day 11 The Inca Trail (B, L, D)

  Etter frokost starter den andre dagens vandring, en vandring som betraktes som den mest krevende av de fire dagene. Vandringen starter med 9 km i stigende terreng gjennom frodig vegetasjon og rislende bekker. Under stigningen bør dere ta mange pauser da høyden og anstrengelsen bruker å merkes. Ta en pause og hvil når dere kjenner at det er for anstrengende og spesielt om dere merker hodepine. fremme ved byen Llulluchapampa kommer dere å ha eb lengere pause for å hvile og samle krefter. Etter pausen begynner dere å bestige det høyeste og mest kjente passet på Inkastien, Abra Warmihuaña eller »Dead Woman’s Pass» (4200 m.o.h). Vandringen oppover tar ca 2 timer og til og med her er det viktig å ta mange korte pauser for å klare høyden på et bra vis. Når dere har nådd passet blir det en tids lengre hvile der dere kan nyte av utsikten og fotografere. Deretter går ferden nedover på en 2,5 km lang slingrete sti som krysser en dalgang der dere får oppleve ett rikt dyreliv. Dere har fått servert lunch ved passe sted og tid under vandringen. Dagens eventyr avsluttes i Pacamayo dalen (3600 m.o.h.), der dere kan hvile etter dagens opplevelser og spise den serverte middagen før det er tid for en god natts søvn før morgendagens fortsettelse.

 12. Day 12 The Inca Trail (B, L, D)

  Idag kommer dere til å vandre 15 km langs en vakker og arkeologisk rik sti. Først så vandrer dere opp til Runkurakay passet (høyde: 3970m). halvveis oppe så kommer dere frem tilRunkurakay ruinene, ett gammelt inka utsiktshus. På det følgende passet så har dere fantastiske utsikter over fjellkjedene Vilcabamba og Pumasillo. Dere fortsetter deretter til de spektakulære ruinene Sayacmarca (høyde: 3624m). Etter dette fortsetter vandringen gjennom skogen til den siste stigningen som leder dere til det tredje passet, Abra de Phuyupatamaraca (høyde: 3700m). Stien fortsetter deretter ned til den arkeologiske plassen Phuyupatamarca. Disse ruinene kalles for »Town above the Clouds» og de er omringet av Inkaterrasser med sofistikerte vannledningssystem. Ved skumringen så npr dere de imponerende ruinene Wiñaywayna, eller »Forever Young». Man tror at dette var ett sentrum for vann tilbedelse. Veldig nære så ligger campingplassen der dere kommer å tilbringe den siste natten. Her finnes det dusjer og til og med en restaurant. Glem ikke å si ha det bra til kokken og bærerne som dagen etter tar det tildlige toget tilbake til Cusco.

 13. Day 13 The Inca Trail - Machu Picchu - Cusco (B)

  Dere vekkes klokken 04.00 og spiser frokost 04.30 for å kunne begynne på vandringen allerede klokken 05.00 og kommer frem til Inti Punko, eller »Sun Gate» til kl. 06.00. Vandringen går langs en smal sti gjennom skogen. Når dere når solporten, rett før soloppgang, så kommer tåken over Machu Picchu til å lette og ruinene kommer til å være opplyst av solens stråler. Utsikten er magisk, ett minne for livet. Dere fortsetter deretter ned til ruinene der dere starter på den 2 timer lange guidede turen der dere får lære dere alt om machu Picchu. Etter turen så har dere godt med fritid. Visse velger da å bestige Huayna Picchuberget. Herifra har dere en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. Men det er en hard og litt farlig klatring, spesielt etter 4 dagers vandring, så man må være ekstremt forsiktig. Hvis dere ønsker bestige Huayana Picchu rekommanderes det å bestille dette i god tid da det er kun 400 personer som får tillatelse til å klatre hverdag.

  På ettermiddagen så tar dere toget tilbake til Cusco, en tog reise med vakre utsikter over andes fjellenes natur. Vi henter dere på togstasjonen og tar dere til hotellet.

 14. Day 14 Cusco - White water rafting (B, L, D)

  Denne dagen kommer dere til å gjøre rafting på Urubambafloden med stigende vansklighetsgrad. Etter at dere har spist en styrkende frokost henter vi dere ved ni-tiden for transport til »Adventure Center», der dere kommer til å ha ca to timer til rafting. deretter serveres det lunsj i byen Hachicata, og etter en stunds hvile fortsetter det med en rafting med noe høyere vansklighetsgrad, for at deretter å forflytte dere til Calca og prøve disse fossene. Til slutt gjenstår den siste og vanskligste raftingen ved Huarán der den høyeste vansklighetsgraden finnes. Vansklighetsgradene på raftingene i floden har gradene 2, 3 og 4. For håpentligvis lykkelige og ikke alt for bløte kjører vi dere derette tilbake til deres hotell i Cusco hvor dere ankommer ca kl 18.00.

 15. Day 15 Cusco - Puerto Maldonado (B, L, D)

  Etter frokost hentes dere ved hotellet for deres transport til flyplassen i Cusco der deres fly til Puerto Maldonado har avgang. Dere blir ved ankomsten velkomne på flyplassen i Puerto Maldonado, Padre Almirez International Airport, der deres guide venter på dere, han kommer til å være med dere under hele jungel besøket. Dere reiser med guiden til kontoret i Puerto Maldonado for å få deres »Official Waterway Permits». På kontoret kan dere til og med sette igjen bagasjen som dere ikke trenger under deres jungel besøk. Mens dere venter på deres tillatelse kan dere besøke torget i Puerto Maldonado og ta bilder fra »Grau Square» av sammen flettingen av elvene Madre de Dios og Tambopata.

  Dere går ombord på elvebåten ved »Capitania Port» med deres lodge i jungelen som destinasjon. Transporten tar ca 40 minutter på Madre de Dios elven i en typisk amazonas-elvebåt.

  Ved ankomst til Corto Maltes Amazonia Lodge, www.cortomaltes-amaznoia.com, blir dere hjertelig mottatt og personalet byr dere på en cocktail. Deretter blir dere innkvartert i deres bungalow og lunsj blir servert. Restuaranten på lodgen er kjent for sine gode matretter som serveres på ett veldig smakfult og kunstnerisk sett, tilberedt av lodgens franske »chef».

  Etter lunsj har dere tid til å hvile en stund i hengekøyene utendørs, i deres bungalow, eller kanskje ta ett forfriskende bad i bassenget.

  3:30 pm: det er tid for deres første vandring og kontakt med jungelen. Under reisen kommer dere til å se og oppleve en stor variasjon av tropiske tre, medisin urter, insekter, sommerfugler og ville dyr. På tilbake veien stopper dere ved ett utsiktstårn der dere kan se toucaner, macawer og andre fuglarter innen vi når lodgen igjen for å nyte av den magiske solnedgangen i jungelen. Utflukten tar ca 2,5 til 3 timer.

  Nå passer det sikkert bra med ett oppfriskende bad i bassenget eller en eksotisk drink i terrassebaren. Dere kan til og med sitte og beundre solnedgangen i den avslappende stillheten blant palmer og mangotre i vår lille havn.

  7 pm: Før middagen serveres tar dere en kveldstur i båt, en liten safari der vi håper dere får se den hvite kaimanen (caiman crocodiles) som holder til på elvestrendene.

  8 pm: Etter en smakfull middag kan de som ønsker småsnakke i våre sofagrupper eller møte nye internasjonale venner i baren. Dere kan til og med nyte ett bad i bassenget (som har bar) under en tindrende Amazonas himmel med blant annet stjernebilde »sørkorset» på himmelvelvingen.

 16. Day 16 Corto Maltes Amazonia (B, L, D)

  5:30 am: Dere gjør en morgen vandring på ca 20 minutter før dere når målet, en »parrot clay-lick» (papegøye leire-slikk). her finnes ett antall ulike fuglearter (papegøyer) som spiser en spesiell leire som er viktig for stoffskiftet. Det er ett fantastisk og eksotisk fuglespill av de ulike papegøyene.

  8 am: frokost og fritid til å oppdage de utsøkte hagene på Corto Maltes Amazonia. Her finnes ett stort antall arter av eksotiske vekster og blomstrende tre.

  10:30 am: Enda en gang begir vi oss ut på Madre de Dios elven, denne gangen med destinasjon »Monkey Island» (Ape øya), der vi ser disse interessante og underholdende dyrene leve i frihet. Etter besøket hos apene følger en ny båttur på ca 30 minutter til »tambopata- Candamo National Reserve». Vi gjør en vandring på ca 5 km gjennom den tette vegetasjonen i den tropiske regnskogen og ser kjempe tre, slanger, aper, fugler og ved noen tilfeller også den sky jaguaren.

  Vårt neste mål er »Hevenly Sandoval Lake» som gjennom sin gunsitge plassering deles av ett stort antall ulike dyrearter: fugler (spesielt Hoatzin, Kingfisher og Cormorant), ulike typer av aper (Ekornaper, Ederkoppaper, Brølaper). I sjøen kan vi se kjempe elveoter, svarte Kaimaner og Piraya (iblant kan man til og med ha hellet med å få se anakondaer ved overflater som er dekket av siv. Her er også bostedet for den store Arapaiman, en fisk som kan bli mer enn 2,5 meter lang og veie over 200 kg. Når man padler frem på sjøen i solnedgangen opplever man ett spektakulart uforglemmelig syn. På veien tilbake til lodgen kan man se ulike arter av nattdyr.

  8 pm: Etter en aktiv dag i Amazonas jungel behøver kroppen hvile og mat. Dere kommer til å få servert middag med eksotisk smak og dessert i samme stil. Hvis dere fremdeles har energi igjen kan dere sitte en stund og nyte musikk, ta en drink i baren eller høre på regnskogens ulike lyder i en hengekøye. Dere kan til og med søke gjenvinning etter dagens eventyr gjennom å ta en massasje hos en av lodgens kvalifiserte massører.

 17. Day 17 Puerto Maldonado – Lima (B)

  Etter frokost er det på tide å si farvel til kokkene og resten av personalet på Corto Maltes Amazonia. Deres guide kommer til å følge dere tilbake til byen der vi stopper ved kontoret for å hente oppbevart bagasje. Etter dette besøker vi det lokale markedet der vi bl.a. finner regionens spesielle mat produkter, spesielt en mengde eksotiske frukter fra Amazonas. I tid for deres flyavgang til Lima kjører vårt personale dere til flyplassen og håper at dere har hatt ett hyggelig og spennende opphold i dette avsidesliggende hjørne av Peru. Dere tar deres fly tilbake til Lima der vårt personal henter dere og kjører dere til deres hotell i Miraflores. Dere har deretter ettermiddagen og kvelden fri til å bruke etter eget ønske og kanskje avslutte på en av byens utsøkte restauranter. Det Peruvianske »kjøkkenet» er berømt over hele verden.

 18. Day 18 Lima-Quito (B)

  Dere hentes etter frokost på hotellet for transport til Lima flyplass, der deres fly til Quito i Ecuador har avgang. Her hentes dere på flyplassen og transporteres til deres hotell og har deretter resten av dagen fri til å oppdage Ecuadors hovedstad på egen hånd.

 19. Day 19 Quito - Galapagos Cruise (B, L, D)

  Dere hentes på morgenen på deres hotell for transport til flyplassen i Quito og deres fly til Galapagosøyene der motor yachten Galapagos Galaxy venter på dere med høy komfort og helpensjon.

  Avhengig av hvilken tid på året dere har valgt å reise på kan annet likeverdigt fartøy og besøksprogram bli aktuelt.

  Fm: San Christobal øyen

  Ved ankomst til Baltra Airport på Galapagos møtes dere av deres guide for transport til deres »hjem» i 5 dager / 4 netter, Cruiseskipet Galaxy. Dere instaleres i deres lugarer og bydes deretter på velkomstdrink og lunsj serveres.

  Em: Lobos øyen

  Tur med mindre utfluktsbåt, bading og snorkling.

  Plassen er hjem for seler, praktfregattfugl, finker, haviguan, lavaøgler og den lille endemiske Galapagos ormen. Her kan dere svømme og snorkle på ett og samme sted.

  Leon Dormido: en formasjon av to klipper som når ca 150 meter over havet. Navnet kommer av formasjonens likhet med en løve. Vi kommet til å passere mellom de to klippene, men det er ikke mulig å legge til.

 20. Day 20 Galapagos Cruise (B, L, D)

  Española øyen

  Tidlig frokost, hvor etter vi begynner dagens utflukter med ett besøk av Bahia Gardner.

  Aktiviteter under besøket: Vanringstur, bading, snorkling og observasjon av selkoloni. Sjøløven er det dyret som får største oppmerksomhet av besøkende på Galapagosøyene. De er nysgjerrige og lekne, men iblant til og med litt aggressive, søte og kjærlighetsfulle, men også late. Vi kommer til å se mange sjøløver nyte og slappe av i solen på stranden. Vi kommer til og med å snorkle og svømme med dem, havskilpadder, haviguanaer og topiske fisker. Vi returnerer deretter til skipet for lunsj og seilas til neste øy.

  Surarez Point

  Aktivitet under besøket: Vandringstur.

  Under vandringen kommer vi til å fascineres av fargen på Blue-footed Boobies og ha muligheten til å se den majestetiske albatrossen med mer en to meters vingespenn, (Albatrossen ses ikke mellom Januar og Mars). Ca 12000 par har sitt bosted på Española øyen. Vi kommer til å være en del av den unike naturen på øyen mens vi ser  kolonier av haviguanaer, zayapas, mark boobies, finker og måker, unike for denne øyen. under vandringen serveres snacks og drikke.

 21. Day 21 Galapagos Cruise (B, L, D)

  Floreana øyen

  Tidlig frokost innen vi drar til Post Office Bay.

  Aktiviteter under besøket: Kort vandring, bading, snorkling, sight-seeing på plassen. Plassen har fått sitt navn av Kaptein John Colnett som plasserte en tom romtønne her for å fungere som postkontor for hvalfangere som ofte landet her i flere år. Du kan passe på å sende postkort til venner og familie der hjemme.

  Punta Cormorant

  Aktiviteter under besøket: Snorkling of kort vandring. Denne stranden er berømt for sitt mørkegrønne vann som har sin farge fra olivin krystaller. Her kan vi se mange marine arter som sjøløver, haviguanaer, fregattfugler og pelikaner.

  Vi besøker til og med »Devil’s Crown» med utfluktsbåt og bading for de som føler for det. Vi gjør en tur rundt en liten øy der en gruppe klipper har blitt formet som en krone på grunn av vannerosjonen. Her er en av de beste plassene for snorkling og dykking med stor siktdybde og gode muligheter for å beundre ett stort antall fisker og sjødyr rundt omkringen »Kronen».

 22. Day 22 Galapagos Cruise (B, L, D)

  Santa Fe øyen

  Aktiviteter under besøket: Vandring, bading og snorkling. En øy som omfatter 24 km2 og som er på de høyeste 60 meter over havet. En unik øy med et fantastisk bukt med turkist vann beskyttet av en naturlig barriere av klipper hvor vi kan se kolonier av seler og høker som flyr over. Øyen er hjem for to typer av land iguanaer som livnærer seg på løv og frukter fra kaktusene som vekser på øyen. Her ser vi også krabber, hegrer, hav iguaner, cucuver og duer. Havskilpadder, rokker, sjøløver og tropiske fisker er også fantastikse å få oppleve på plassen. Bukten er utmerket for bading og snorkling.

  South Plazas øyene

  To små øyer, bygget gjennom at havbunnen har løftet seg og der land iguanene er litt mindre i vekst. Vi vandrer langs en uvanlig klippe der mengder av sjøfugler har sine reir. Anslått finnes det her cirka 1000 sjøløver, hvor største delen er på sørsiden av øyen.

 23. Day 23 Galapagos Cruise - Quito (B)

  Santa Cruz øyen

  Vi starter tidlig på morgenen med frokost deretter våre eiendeler pakkes for å kunne sjekkes ut fra båten. Reisens siste besøk går deretter til den verdensberømte Charles Darwin Stasjonen, der blant annet »Ensomme Georg» levde, den siste skilpadden av sin art. Stasjonen ligger ved hovedhavnen på øyen Santa Cruz dit vi reiser med buss. Vi får oppleve skilpadder og land iguaner i innhegninger som finnes her i oppfostringsplan for å redde artenes overlevelse. Her utføres ett veldig viktig arbeide med utrydningstruede dyrearter. Etter besøket reiser vi til flyplassen for innsjekking og vårt fly tilbake til Quito.

  Avhengig av tidspunkt for deres internasjonale fly fra Quito, reiser dere deretter videre samme dag eller tilbringer ytterligere en natt i Quito.