Peru på en uke

from $1,790

«Peru på en uke» er en kort reise i Peru for dere som ikke har så mye tid men vil se landets største serverdigheter, hvor dere besøker Lima, Cusco, Den Hellige Dalen, Aguas Calientes og Machu Picchu. Reisen er på 7 dager / 6 netter.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Fairly Easy
 • Group Size Medium Group
  6

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Peru på en uke

All about the Peru på en uke.

Reisemål: Lima, Cusco, Den Hellige Dalen, Aguas Calientes og Machu Picchu.

Reisetid: 7 dager / 6 netter

**Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.
Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • 6 netter på anbefalt hotell med frokostbuffé.
 • profesjonelle engelsktalende guider på alle utflukter.
 • Bytur i Lima.
 • Bytur i Cusco.
 • Heldags utflukt til «Den Hellig Dalen».
 • Utflukt til Aguas Calientes og Machu Picchu med guiding av ruinene.
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 •  Internasjonale fly og flyskatter
 • Innenriks fly i Peru
 • Måltider som ikke er spesifisert i turplanen
 • Reiseforsikring
 • Dricks
 1. Day 1 Lima

  Vårt personell ønsker dere velkommen på flyplassen i Lima og tar dere med til deres hotell i Miraflores, der vi forteller om Lima og Peru, gir informasjon og svarer på spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område ved Stillehavet der de beste hotellene og restaurantene ligger.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost gjør dere en guidet tur i både det koloniale og moderne Lima, der dere blant anner besøker katedralen bygd i 1654 der den spanske erobreren Francisco Pizarros levninger hviler, stortorget (Plaza de Armas) med sin fontene i bronsje fra 1650, de unike trebalkongene som inrammer torget, San Francisco-klosteret med sine berømte katakomber og de moderne bydelene San Isidro og Miraflores. Lima, kjent som »Kongenes by» ble grundlagt i 1535 av Francisco Pizarro og i 1991 ble byen forklart som en verdensarv av UNESCO

 3. Day 3 Lima - Cusco (B)

  Transport til flyplassen for deres morgenfly til Cusco. Fri på formiddagen for at dere skal venne dere til høyden. Under ettermiddagen gjør dere en guidet tur og besøker blant annet de fire berømte inkaruinene som ligger i utkanten av Cusco; Vanntempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, orakelplassen Quenqo olg den overveldende festningen Sacsayhuamán. Her former enorme steinblokker, som hver og en veier opp til 120 tonn, tre perfekte sik-sak murer og her ifra har man en vidunderlig utsikt over byen. Etter dette en spasertur i byen i sentrale Cusco med besøk av katedralen, Stortoget og Soltempelet Korikancha.

 4. Day 4 Sacred Valley - Aguas Calientes/Machu Picchu (B, L)

  Heldags utflukt til Urubamba, Inkas Hellige Dal. Dere besøker byen Pisac som ble grunnlagt under kolonialtiden og som ligger ved foten av ett terrasse kledd fjell. Kronet med imponerende inkaruiner, og Pisacs marked på stortorget der indianere selger sine produkter og håndverk. Etter lunsj i dalen besøker dere Ollantaytambo, det eneste inkasamfunnet som spanjolene aldri lyktes erobre, der dere utforsker ruinene som ligger ovenfor byen på en høyde. Sent på ettermiddagen tar dere toget fra Ollantaytambo til byen Aguas Calientes ved foten av Machu Picchu. Dere møtes på stasjonen og føres til deres hotell for overnatting.

 5. Day 5 Machu Picchu/Aguas Calientes - Cusco (B)

  Idag våkner dere ved reisens høydepunkt, Inkafolkets bortglemte by og ett av verdens Syv Nye Underverk – Machu Picchu. Tidlig på morgenen forlater dere hotellet for å ta en av de første bussene opp til Machu Picchu for å ha muligheten til å nyte av den berømte soloppgangen. Deretter er det tid for en guidet tur av dette omtalte underverk som tar cirka to timer. Etter turen har dere god tid til selv å utforske ruinene og fotografere. Ett populært alternativ for den eventyrlystne er å bestige fjellet Huayna Picchu (1,5 – 2 timer) hvorfra man har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og omgivelsene. På ettermiddagen tar dere deretter bussen ned fra Machu Picchu til Aguas Calientes for å ta toget tilbake til Cusco. Ved ankomsten møtes dere for transport til deres hotell.

 6. Day 6 Cusco (B)

  Dere våkner til en fridag med muligheter for å oppdage Cusco på egenhånd og nyte den vakre byen med et fargerikt folkeliv. Det finnes mengder av interessante og spennende serverdigheter, restauranter, museer, kirker, torg og mye mer. Kanskje lokker en utflukt med rafting, mountain-biking, ridetur i Den Hellige Dalen eller noe annet. Vi bistår med tips og råd utfra deres interesser og ønsker. Avslutt gjerne dagen på noen av byens utsøkte restauranter.

 7. Day 7 Cusco – Lima (B)

  Transport fra hotellet til flyplassen for deres fly tilbake til Lima. Avhengig av når deres internasjonale fly har avgang fra Lima venter dere på flyplassen på deres fly eller bruker noen timer i byen før avreise.