Peru Ultimate Eventyr

from $3,950

Perus Ultimate Eventyrsreise, 20 dager lang, er perfekt for hardcore eventyrer . Det er fullpakket med spennende aktiviteter i Peru , trekking i Colca Canyon , kajakkpadling på Lake Titicaca med overnatting på en øy i en familie hjemme , terrengsykling , rafting og Inca Trail til Machu Picchu . Bestill en tur med en skikkelig utfordring med eventyr i Peru?

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Extreme
 • Group Size Small Group
  2

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Peru Ultimate Eventyr

All about the Peru Ultimate Eventyr.

Reisemål: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Aguas Calientes, Inkas Hellige Dal og Machu Picchu.

Reisetid: 20 dager / 19 netter

**Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.

Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Fly Lima – Arequipa, Cusco – Lima
 • Transport til og fra flyplasser
 • 16 netter på anbefalt hotell med frukostbuffé
 • 3 netters camping på Inkastien, alla måltider inkludert
 • Profesjonelle engelsktalende guider
 • Bytur i Lima
 • Bytur i Arequipa
 • 3 dagers vandring i Colca Canyon
 • Kajakkpadling Titikakasjøen
 • Overnattning hos familie på øyen Amantani i Titikakasjøen
 • Turistbuss Puno – Cusco hvor flere stopp gjøres for sight-seeing, lunch er inkludert på en av stoppene
 • Bytur i Cusco
 • Heldags utflukt til ”Den hellige dalen”
 • Utflukt med Rafting på Urubambafloden
 • Mountain-bike eventyr til Moras og Moray
 • 4 dagers vandring Inkastien med alla måltider, inkluderte reiser, entré og guidet vandring på Machu Picchu
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale flyvninger og flyplassavgifter
 • Lokale flyplassen skatter (ca 40 per person per strekning )
 • Måltider ikke spesifisert i reiseruten
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Dere ønskes velkommen av våre ansatte på flyplassen og fraktet til hotellet i Miraflores , hvor vi vil fortelle deg om Lima og Peru og går gjennom deres reiserute . Vi vil da også svare på alle deres spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område rett ved Stillehavet hvor de beste hoteller og restauranter er plassert.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost , en guidet omvisning i kolonistil og moderne Lima som inkluderer katedralen bygget i 1654 hvor Francisco Pizarro hviler , hovedtorget med en bronse fontene fra 1650 og noen unike tre balkonger i nærheten av torget , San Francisco klosteret med den berømte katakombene og de moderne områdene i Miraflores og San Isidro . Lima , kjent som » City of Kings », ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro i 1991 og ble byen erklært som en World Heritage Site av UNESCO.
  Vi avslutter dagen med et besøk til det berømte Gold Museum, en unik privat samling av fantastiske gull gjenstander fra Inkariket og andre gamle peruanske kulturer som Chavin , Mochica , Nazca , Paracas , etc..

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transport til flyplassen for fly til Arequipa . Vi møter dere på flyplassen og overføre dere til hotellet . Dere hviler i løpet av formiddagen for å bli vant til høyde ( 2200m ) . På ettermiddagen en bytur i Arequipa der dere vil besøke Chilina dalen og den gamle San Lorenzo-distriktet . Dere får en vakker utsikt over byen fra Yanahuara Belvedere , og dere vil besøke hovedtorget og katedralen , San Francisco kirken og det ekstraordinære Santa Catalina kloster som er bygget av vulkansk lava og datert tilbake til 1500-tallet . Dere kan også se den best bevarte mumien i Amerika, Juanita , som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen.

 4. Day 4 Arequipa – Colca Canyon (B)

  Dere hentes på hotellet klokken 06:00 og fraktes til landsbyen Cabanaconde ( høyde 3287m ) i Colca Valley. Det er en seks timers tur, og når dere kommer dit vil dere bli servert lunsj på en lokal restaurant. Deretter begynner vandringen ned til Colcaforsen ( ca 4 timer ) fra bunnen av Colca Canyon. Dere vil tilbringe natten i den pittoreske landsbyen San Juan de Chuccho ( høyde 2200m ) hvor dere bor i hytter og servers middag av en lokal familie.

 5. Day 5 Colca Canyon trek (B, L)

  Dere spiser frokost klokken 6:00, og starter deretter med en gåtur på 1,5 time til Tapay ( høyde 2900m ). Denne koloniale landsbyen er kjent for sin Quechua – talende befolkningen og den har en vakker utsikt over den andre siden av Colca Canyon. Deretter kan dere fortsette turen med en to -timers nedstigning til landsbyene Coshñirhua og Malata ( høyde 2350m ) , og deretter ytterligere fire timers vandring til dere kommer til oasen Sangalle ( høyde 2000m ) der dere vil spise lunsj. Sangalle oasen er det perfekte stedet å slappe av og nyte naturen. Eierne har bygget små hus laget av bambus hvor dere overnatter. Din guide vil beskrive de ulike typiske lokale frukter i oasen, som lucuma, Pacay og chirimoya. Dere vil også få prøve dem.

 6. Day 6 Colca Canyon trek (B, L)

  Dere vekkes tidlig opp klokken 4:30 for å nå opp til Cabanaconde i tide for soloppgang. Det er en tur på ca 2-3 timer og dere vil gjøre en stigning på 1200m. Dere spiser frokost i Cabanaconde og deretter går dere til » Cruz del Condor » for å nyte de fantastiske andinske kondorer, de største land fugler med et vingespenn på over tre meter. Etter det går ferden ned til landsbyen Chivay hvor dere kan slapper av i de varme kildene ( 38 º C ). Dere får med dere en matboks for å riktig kunne nyte deres tid i de varme kildene. Så reiser dere til Puno med buss over det høylandet der dere kan se flokker av llamer og vicuñor. Transport til hotellet.

 7. Day 7 Kayaking on Lake Titicaca with homestay (B, L, D)

  Dere blir hentet på hotellet ca klokken 06:40 for en kort tur til Esteves Island, hvor dere vil få en kort kajakk leksjon, redningsvester og annet utstyr. Deretter padler dere til Uros flytende øyer og under paddleturen får du muligheten til å se den store variasjonen av fugler, flora, fauna og fjellformasjoner.
  Uros øyene er bygget av siv som vokser i sjøen og har eksistert i mange århundrer, siden den tiden da folk begynte å leve på siv øyene for å unngå konflikter med andre folk som bodde rundt innsjøen. Dere treffer Uros mennesker som lever sine liv på disse øyene på samme måte som deres forfedre i generasjoner, dere kan snakke med folk og se og lære om deres levemåte og historie. Befolkningen bruker siv båter som dere også vil gjøre en liten båttur med .
  Dere fortsetter deretter med motorbåt på Titikakasjøen til øya Amanti. Her vil dere bli servert lunsj med familien på øya som dere også vil tilbringe natten hos. Etter lunsj tar dere en gåtur på øya og besøker templet Pachatata. Dere kan deretter gå tilbake til vertsfamilien for middag og folkloristisk tradisjon i henhold til show og dans. Når tretthet hevdes går dere til sengs og sover i vertsfamiliens hus.

 8. Day 8 Kayaking on Lake Titicaca with homestay (B, L)

  Etter frokost tar dere farvel med vertsfamilien deres og gjør en sjøreise med motorbåt til Taquile Island, en vakker øy, der befolkningen bor på samme måte som de har gjort i mange generasjoner, og klynger seg til sine gamle tradisjoner og deres levesett. En tradisjon er deres håndverk laget med stor dyktighet, og som dere kan beundre og selv kjøpe i løpet av deres tur på øya. fremfor alt i tekstiler som gensere, luer, vevde veggtepper, osv. som folk bruker i sitt daglige liv. Dere har lunsj med folk på øya, vandrer, oppleve livet på øya og beundre utsikten over innsjøen. Dere kommer tilbake til hotellet i Puno sent på ettermiddagen, rundt 17.30.

 9. Day 9 Puno – Cusco (B, L)

  Etter frokost, transport til busstasjonen for buss til Cusco. Bussturen over Altiplano er veldig vakker, og dere vil gjøre flere stopp på veien for å besøke museer, Inca ruiner og små landsbyer. Det blir også en stopp for lunsj. Turen er ca 9 timer, men det blir aldri kjedelig takket være alle de interessante stoppene underveis. Sent på ettermiddag ankommer dere til Cusco , Inka-imperiets hovedstad. Vi henter dere og transporterer dere til hotellet.

 10. Day 10 Cusco (B)

  Fri på morgenen. På ettermiddagen en guidet omvisning i Cuzco og de fire berømte Inka ruinene i utkanten av Cuzco, vann tempelet Tambo Machay, festningen Puca Pucara, Orakelplassen Qenqo og overveldende festningsverk Sacsayhuaman. Tre enorme steiner, hver veier 120 tonn, utgjør tre perfekte sikk- sakk vegger og herfra har man en fantastisk utsikt over Cusco.
  Deretter en vandring rundt i sentrale Cuzco med besøk til katedralen, Main Square og Temple of the Sun Minotauro.

 11. Day 11 Sacred Valley (B, L)

  Heldagstur til Urubamba, Den Hellige Dalen. Dere vil besøke landsbyen Pisac som ble grunnlagt under kolonitiden, og ligger ved foten av en ås kronet med Inca ruiner, og Pisac markedet på torget hvor indianerne selger sine produkter og håndverk. Tirsdager, torsdager og søndager er de travleste dagene, men markedet er alltid åpent. Etter lunsj besøker vi Ollantaytambo, den eneste Inka samfunnet som spanjolene aldri klarte å erobre og utforsker ruinene som ligger over byen på en høyde. Dere vil også besøke landsbyen Chinchero og dens marked på vei tilbake til Cusco.

 12. Day 12 River Rafting (B, L)

  Dere hentes på hotellet av våre guider på morgenen for en vakker reise ned i Den Hellige Dalen til Adventure Center, som er utgangspunktet for raftingen på Urubambafloden. Dagens eventyr består av to ulike raftinger, med ulike vanskelighetsgrader. Vi starter med en 2 timers rafting som en forberedelse. Deretter serveres dere lunsj på Hachicata før dere gjør en ny raftingtur til Calca (ca en time). Etter dette følger den siste og vanskeligste raftingsturen ved Huarán. Denne delen av Urubambafloden har vanskelighetsgraden II, III og IV. Etter at raftingen er avsluttet reiser vi tilbake til Cusco og deres hotell, hvor dere ankommer sent på ettermiddagen.

 13. Day 13 Cusco – Moray – Moras – Ollantaytambo (B, L)

  Vi henter dere på hotellet for å gå til utkanten av Chinchero hvor mountainbike turen starter. Den totale distansen er 35 km og terrenget er stier og små veier. Løypa starter med småveier i omtrent en time, der dere vil gjøre flere stigninger og få se scener fra Andesfjellenes landsbygder før ankomst til Inka-plassen Moray. Her møter dere et fantastisk amfi av terrasser som brukes som et landbruks eksperiment av Inka kulturen der man tar vare på de ulike mikroklimaene som eksisterer på grunn av høydeforskjeller for å utvikle nye typer avlinger. Så fortsetter dere langs en vei som går til en tursti. Denne delen er for det meste flat og nedoverbakke, med en bratt og ganske teknisk nedoverbakke og en kort, men bratt oppoverbakke. Hvis det er nødvendig, finnes det støtte kjøretøy som kan brukes.

  Etter ca 45 minutter kommer dere til landsbyen Maras hvor det er tid for en piknik lunsj. Der etter er det stort sett nedover til Maras saltgruvene. Mara befolkning bruker en saltvanns kilde til å produsere salt som deres forfedre har gjort gjennom århundrene. Nå er det bare en teknisk nedoverbakke igjen for å komme ned til byen Urubamba i Den Hellige Dalen. Som før, er det mulig å bruke støtte kjøretøyet. Når dere ankommer, vil dere bli transportert tilbake til deres hotellet i Cusco.

 14. Day 14 Free day to explore Cusco (B)

  Fridag i Cusco til å bruke i henhold til deres egne interesser og ønsker. Shoppe, nyte Cuscos fantastisk og spennende mat, se det fargerike folkelivet på torget og hvile i forberedelse til vandringen på Inkastien.

 15. Day 15 Inca Trail (B, L, D)

  Dere vil bli hentet på hotellet i Cusco og starter på en naturskjønn to timers reise gjennom den hellige dalen til dere kommer Ollantaytambo. Når dere er der, vil dere bli utstyrt med utstyr, mat og bærere for vandringen. En god idé er å inkludere koka blader som dere kan koke kokate av (bra mot høydesyke) og gå staver i tre som hjelpemidler under vandringen (gå staver med metall spiss er ikke tillatt). Når dere er ferdig går dere videre til Piskacucho ( høyde 2700m ).

  Dere begynner turen ved å gå over Piskacucho broen over Urubambafloden. Dere har nå 12 km med vandring foran dere før dagen er over. Til å begynne med er terrenget flatt til dere kommer til første pause punktet Miskay samfunnet ( høyde 2800m ). Stien fortsetter deretter litt brattere mot et høy platå. Her har dere en spektakulær utsikt over Inka ruinene Patallacta ( høyde 2750 ). Turen fortsetter deretter i to timer før dere kommer til lunsj plassen. Etter lunsj er det bare to timer igjen før dere kommer til leirplassen Wayllabamba ( høyde 3000m ). Høydepunktet i den siste delen av turen er utsikten over Vilcanota fjellkjeden og snødekte Mount Veronica .

 16. Day 16 Inca Trail (B, L, D)

  Den andre dagen av Inkastien er den tøffeste. Dere våkner opp tidlig for frokost og deretter følger en 9 km stigning. Dere går på en sti gjennom frodig vegetasjon og sildrende bekker. Det er viktig at dere tar mange pauser for å ikke slite seg selv ut, stopp og hvil når dere føler dere andpustene for å unngå hodepine. Dere vil ta en lengre pause ved Llulluchapampa landsbyen. Da er det på tide å klatre det høyeste og mest kjente fjellpasset, Abra Warmihuaña eller «Dead Woman’s Pass» ( høyde : 4200m ). Denne turen tar ca 2 timer og det er viktig å ta mange korte pustepauser på grunn av høyden. Når dere kommer opp kan dere slappe av en liten stund og ta bilder før det er på tide å fortsette turen. Dere vandrer ned på en 2,5 km lang svingete vei som krysser en dal med mye dyreliv. Dere spiser lunsj på veien og deretter fortsetter dere til campingplassen i Pacamayo Dalen ( høyde 3600m ). Her kan dere hvile før det er tid for middag.

 17. Day 17 Inca Trail (B, L, D)

  I dag vil dere vandre 15 km langs en vakker og arkeologisk rik sti. Først går dere opp til Runkurakay Passet ( høyde 3970m ). Halvveis oppe kommer dere til Runkurakay ruinene, et gammelt Inka utsiktshus. På neste neste delen, har dere fantastisk utsikt over fjellkjedene i Vilcabamba og Pumasillo. Deretter går turen til de spektakulære ruinene Sayacmarca ( høyde 3624 ). Etter dette fortsetter vandringen gjennom skogen til siste stigningen som fører deg til det tredje passet, Abra Phuyupatamarca ( høyde 3700m ). Stien fortsetter deretter ned til det arkeologiske området Phuyupatamarca. Disse ruinene er kalt » Town above the Clouds», og er omgitt av Inka terrasser med et sofistikert vannledninsnett. I skumringen kommer dere til de imponerende ruinene Winaywayna , eller »Forever Young». Det antas at dette var et sentrum for vann dyrkingen. Svært nære så ligger campingplassen hvor dere vil tilbringe den siste natten. Her finnes det dusjer og til og med en restaurant. Ikke glem å si farvel til kokken og bærerne som dagen etter vil ta det tidlig toget tilbake til Cusco.

 18. Day 18 Inca Trail (B)

  Dere vekkes klokken 04:00 og spiser frokost 4:30 for å starte på vandringen klokken 05:00 for å nå frem til Inti Punko, eller » Sun Gate » til klokken 06:00. Turen går langs en smal sti gjennom skogen. Når dere kommer til Sun Gate, like før soloppgang, vil tåken over Machu Picchu til å forsvinne og ruinene vil bli opplyst av solens stråler. Utsikten er magisk, et minne for livet. Dere fortsetter deretter ned til ruinene hvor dere starter på den to timers lange guidede tur hvor dere vil lære alt om Machu Picchu. Etter turen har dere masse ledig tid. Noen velger å bestige Huyana Picchu Mountain. Herfra har dere en fantastisk utsikt over Machu Picchu og dens omgivelser. Det er en tøff og en anelse farlig klatretur, spesielt etter fire dagers vandring, så dere må være ekstremt forsiktige. På ettermiddagen tar dere bussen ned til landsbyen Aguas Calientes hvor dere vil tilbringe natten på et fint hostel.

 19. Day 19 Aguas Calientes – Cusco (B)

  I dag har dere muligheten til å returnere til Machu Picchu og utforske Machu Picchu mere på egen hånd (transport og inngang for dette er ikke inkludert i prisen), eller dere kan se dere om i landsbyen, shoppe, hvile og nyte de varme kildene i Aguas Calientes. På ettermiddagen tar dere toget tilbake til Cusco. Vi henter dere på jernbanestasjonen og ta dere til hotellet.

 20. Day 20 Cusco – Lima (B)

  Transport fra deres hotellet til flyplassen for deres fly tilbake til Lima. Avhengig av når deres internasjonale fly hjem igjen har avgang venter dere på flyplassen eller bruker noen timer i Lima før avreise.