Perus Høydepunkter Delux

from $7,680

Denne svært luksuriøse Perus Høydepunkter Deluxe er 13 dager lang og besøker Perus hovedattraksjoner , Lima , Arequipa , Colca Canyon , Titicacasjøen , Cusco , Den Hellige Dalen og Machu Picchu . Få uforglemmelige minner for livet i en fantastisk luksus tur i Peru med den ypperste komfort! 5-stjerners hotell , turer og transport med personlig service og avslappende aktiviteter i et luksuriøst miljø . Skjem deg bort med det beste Peru har å tilby!

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Leisurely
 • Group Size Small Group
  2

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Perus Høydepunkter Delux

All about the Perus Høydepunkter Delux.

Reisemål:  Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøn, Cusco, Inkas Hellige Dal og Machu Picchu.

Reisetid: 13 dager / 12 netter

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Flyreiser Lima Arequipa, Cusco – Lima
 • Privat transport til og fra flyplasser
 • 12 netter i dobbeltrom/suiter i anbefalt 5 stjerners hotell
 • Profesjonelle private engelsktalende guider
 • Privat bytur i Lima med guide
 • Privat bytur i Arequipa med guide
 • Privat 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og flere guidet stopp
 • Heldags privat guidet utflukt på Titikakasjøn hvor lunsj er inkludert
 • Resa med lyxiga Andean Express tåget mellan Puno och Cusco
 • Privat bytur i Cusco med guide
 • Privat bytur i Cusco med guide
 • Heldags privat utflukt til ”Den hellige dalen”
 • 2 dagers utflukt til Machu Picchu med privat guiding av ruinene. Reise med det veldig luksusfulle Hiram Bingham toget.
 • Tilgang til VIP-lounge på Lima flyplass
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale flyvninger og flyplassavgifter (ca 200 per person )
 • Lokale flyplassen skatter (ca 40 per person per strekning )
 • Personlige utgifter som telefonregninger , vaskerom utgifter , drikkevarer, osv..
 • Forsikring mot tyveri , sykdom , ulykke , osv..
 • Driks og andre utgifter som ikke er spesifisert
 1. Day 1 Lima

  Vi møter deg på flyplassen for transfer i en privat bil til deluxe 5-stjerners Miraflores Park Hotel . Du vil få en VIP sjekk inn på rommet ditt , en Suite Deluxe Havutsikt, med utsikt over Lima og Stillehavet .

 2. Day 2 Lima (B, L)

  Etter frokost , en guidet omvisning i kolonistil og moderne Lima som inkluderer katedralen bygget i 1654 hvor Francisco Pizarro hvile , hovedtorget med en bronse fontene fra 1650 og noen unike tre balkonger er i nærheten av torget , San Francisco kloster med den berømte katakombene og de moderne områdene i Miraflores og San Isidro .
  Etter lunsj vil du besøke Gold Museum , en unik privat samling av fantastiske gull gjenstander fra Inca Empire og andre gamle peruanske kulturer .

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transfer til flyplassen for fly til Arequipa . Vi møter deg på flyplassen og overfører du til hotellet , den 5 -stjerners hotell Libertador . Hviler i løpet av formiddagen for å bli vant til høyde ( høyde 2200m ) .
  På ettermiddagen en privat omvisning i Arequipa der du vil besøke Chilina dalen og den gamle San Lorenzo-distriktet . Du får en fin utsikt over byen fra Yanahuara Belvedere , og du vil besøke hovedtorget og katedralen , San Francisco kirken og det ekstraordinære Santa Catalina kloster som er bygget av vulkansk lava og dateres tilbake til 1500-tallet . Du kan også se den best bevarte mumien i Amerika, Juanita , som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen

 4. Day 4 Arequipa – Colca Canyon (B)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for to-dagers Colca Canyon tur . Du passerer de varme kildene i Yura og deretter stige til naturreservatet Pampa de Cañahuas hvor du vil se grupper av Llamas og alpakkaer . Etter noen timer nedstigningen til Colca dalen du kommer til Chivay , den største landsbyen i dalen . Du er droppet av på ditt hotell , luksuriøse Hotel Colca Lodge , og har en uformell sent på ettermiddagen for å nyte Colca -dalen for å besøke de varme kildene .

 5. Day 5 Colca Canyon – Puno (B)

  Etter en tidlig frokost drar vi videre inn dalen mot den dype kløft , Cruz del Condor, hvor kondorer kan sees. Utsikten fra dette stedet er fantastisk, og du vil også stoppe flere ganger underveis for å beundre utsikten over Colca Canyon . April til oktober er den beste tiden å se kondorer , men du kan se dem selv ofte i løpet av resten av året . The Condor har et vingespenn på over tre meter og i morgen drar du kondorer nytte av det varme uppvindarna fra gap å seile ut over canyon rim på leting etter mat . Etter en kort spasertur langs Canyon er det på tide å gå tilbake til Chivay og deretter videre med din private transport til Puno . Vi ankommer Puno sent på ettermiddagen til hotellet , er 5 -stjerners hotell Libertador ligger rett ved Lake Titicaca stranden med flott utsikt .

 6. Day 6 Lake Titicaca (B, L)

  Etter frokost blir du hentet på hotellet for din privat omvisning i Lake Titicaca . Lake Titicaca er verdens høyeste seilbare innsjø , og første stopp er de flytende siv øyene Uros innbyggere der du vil få en orientering om hvordan øyene er bygd . Du vil også gjøre en kort tur i en av sine sivbåter . Da er det off til Taquile , en virkelig vakker øy hvor lokalbefolkningen lever slik de har gjort i århundrer med sine små gårder . Innbyggerne er kjent for håndverket sitt , og du vil merke på din tur rundt øya , de er spesielt kjent for sine veggtepper , caps og band som de selv bruker. Etter lunsj på øya kommer du tilbake til Puno du ankommer sent på ettermiddagen .

 7. Day 7 Andean Explorer train to Cusco (B, L)

  Overføring til jernbanestasjonen for togreise med den vakre Andean Explorer over Altiplano . Lunsj serveres om bord. Du vil se mange alpakkaer og Vicunas i deres naturlige omgivelser langs veien . En stopp på det høyeste punktet , La Raya ( høyde 4319m ) . ( Andean Explorer Toget går bare på mandager , onsdager og lørdager , andre dager kan gå med buss eller fly. )
  Vi møter deg på jernbanestasjonen i Cusco og overføre til et hotell , 5-stjerners Monasterio Hotel . Du er velkommen til kapellet med en VIP innsjekking til Deluxe rom. En fruktkurv , blomster og sjokolade venter på deg. Rommet er oksygenrikt å hjelpe deg å unngå å få problemer med høydesyke .

 8. Day 8 Cusco (B)

  Gratis morgen . På ettermiddagen deg en privat omvisning i Cusco og besøke de fire berømte Inka ruinene i utkanten av Cuzco , vann tempel Tambo Machay , festningen Puca Pucara , Oracle sted Qenqo og overveldende festningsverk Sacsayhuaman . Tre enorme steiner, hver veier 120 tonn, utgjør tre perfekte sikk- sakk vegger og har en fantastisk utsikt over Cusco. Etter en vandring rundt i sentrale Cuzco med besøk til katedralen , Main Square og Temple of the Sun Minotauro .

 9. Day 9 Sacred Valley (B, L)

  Heldagstur til Urubamba , Den Hellige dalen. Du vil besøke landsbyen Pisac som ble grunnlagt under kolonitiden , og ligger ved foten av en ås kronet med Inca ruiner . Etter at et besøk av Pisac markedet på torget der indianerne selger sine produkter og håndverk . Tirsdager, torsdager og søndager er de travleste dagene , men markedet er alltid åpen . Etter lunsj servert på en restaurant i dalen du vil besøke Ollantaytambo , den eneste Inkasamfunnet som spanjolene aldri klarte å fange og utforske ruinene som ligger over byen på en høyde. På vei tilbake til Cusco vil du besøke en typisk Andean markedet i Chinchero .

 10. Day 10 Cusco – Aguas Calientes – Machu Picchu (B, L, D)

  Overføring til Poroy hvor du går ombord i luksuriøse Hiram Bingham toget til Aguas Calientes. Dette er den mest eksklusive måten å reise til Machu Picchu , og det inkluderer en fire -retters lunsj om bord i toget . Guider er også tilgjengelig for å svare på dine spørsmål . Når du kommer til Aguas Calientes vil bli hjulpet med bagasjen din , og du vil gjøre en kort busstur opp til Machu Picchu . Ditt hotell , Sanctuary Lodge , som ligger rett ved inngangen til Machu Picchu . Du vil få en VIP innsjekking til rommet ditt der du har en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene . En velkomstdrink og fruktkurv venter deg på rommet ditt.

  Nå som det er tid for høydepunktet på turen , Machu Picchu ! Du har en helt privat tur hvor du blir nødt til å lære alt om denne magiske underverk. Machu Picchu er bygd av steinblokker utstyrt med mesterlig presisjon og det blander praktfull med omkringliggende fjellandskap. Det er mange teorier om Machu Picchu og guiden vil fortelle deg alt om det .

  Middag på et hotell , Sanctuary Lodge .

 11. Day 11 Machu Picchu – Aguas Calientes - Cusco (B, L, D)

  I dag har du muligheten til å returnere til Machu Picchu å nyte den vakre soloppgangen over ruinene . Du vil få rikelig med tid til å oppdage området på egenhånd. Noen velger å klatre Huayna Picchu fra der du har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og de ​​omkringliggende fjellene .
  Du kommer tilbake til hotellet for å spise lunsj før du går ned til Aguas Calientes med buss. Bruk litt tid i denne fargerike byen før ombordstigning Hiram Bingham toget for turen tilbake til Cusco. På toget vil du nyte cocktails og en fire-retters middag med show. Overføre til 5-stjerners hotell , Hotel Monasterio .

 12. Day 12 Cusco - Lima (B)

  Transfer til flyplassen for fly til Lima. Ved ankomst til Lima blir dere transportert til deres hotell , 5-stjerners Miraflores Park Hotel .

 13. Day 13 Lima (B)

  Nyt en rolig morgen med masse muligheter for shopping. Transfer til flyplassen i tide for deres internasjonal fly. Slapp av i luksuriøse VIP Sumaq Lounge, kåret til den beste VIP lounge i Sør-Amerika i 2008 .