Perus Klassiske Eventyr

from $2,790

Denne 14 dagers eventyrsreisen i Peru besøker Perus høydepunkter: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Den Hellige Dalen og Machu Picchu. I tillegg vil du få teste eventyr i Peru som; kajakkpadling på Titicacasjøen i Andesfjellene, terrengsykling og rafting i Den Hellige Dalen.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level Extreme
 • Group Size Small Group
  2

Jeg vil gjerne spørre om denne turen: Perus Klassiske Eventyr

All about the Perus Klassiske Eventyr.

Reisemål: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal og Machu Picchu.

Reisetid: 14 dager / 13 netter

Pris per person basert på to reisende og bra 3 stjerners hoteller.

Hvis dere ønsker 4 eller 5 stjerners hoteller og private utflukter, så be oss om pris.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
 • Fly Lima – Arequipa, Cusco – Lima
 • 13 netter på anbefalt hotell med frukostbuffé
 • Profesjonelle engelsktalende guider
 • Bytur i Lima
 • Bytur i Arequipa
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med utflukter og guidede stopp
 • Heldags guidet utflukt på Titikakasjøen hvor lunch er inkludert, første delen padles i kajakk
 • Turistbuss Puno – Cusco hvor flere stopp Gjøres for sight-seeing, lunch er inkludert på en av stoppene
 • Bytur i Cusco
 • Heldags utflukt til ”Den hellige dalen”
 • Utflukt med rafting på Urubambafloden
 • Mountain-bike eventyr til Moras og Moray
 • 2 dagers utflukt til Machu Picchu og Aguas Calientes med guiding av ruinene
Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
 • Internasjonale flyvninger og flyplassavgifter
 • Lokale flyplassen skatter (ca 40 per person per strekning )
 • Måltider ikke spesifisert i reiseruten
 • Reiseforsikring
 • Driks
 1. Day 1 Lima

  Du blir ønsket velkommen av våre ansatte på flyplassen og fraktet til hotellet i Miraflores , hvor vi vil fortelle deg om Lima og Peru og gå gjennom din reiserute. Vi vil da også svare på alle dine spørsmål. Miraflores er et rolig og trygt område rett ved Stillehavet hvor de beste hoteller og restauranter er plassert.

 2. Day 2 Lima (B)

  Etter frokost , en guidet omvisning i kolonistil og moderne Lima som inkluderer katedralen bygget i 1654 hvor Francisco Pizarro hvile , hovedtorget med en bronse fontene fra 1650 og noen unike tre balkonger er i nærheten av torget , San Francisco kloster med den berømte katakombene og de moderne områdene i Miraflores og San Isidro . Lima , kjent som »City of Kings» , ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro i 1991 og ble byen erklært som en World Heritage Site av UNESCO.
  Vi avslutter dagen med et besøk til det berømte Gold Museum, en unik privat samling av fantastiske gull gjenstander fra Inca Empire og andre gamle peruanske kulturer som Chavin , Mochica , Nazca , Paracas , etc..

 3. Day 3 Lima-Arequipa (B)

  Transfer til flyplassen for fly til Arequipa . Vi møter deg på flyplassen og overføre deg til hotellet . Hviler i løpet av formiddagen til å venne seg til høyden . På ettermiddagen en bytur i Arequipa der du vil besøke Chilina dalen og den gamle San Lorenzo-distriktet . Du får en fin utsikt over byen fra Yanahuara Belvedere , og du vil besøke hovedtorget og katedralen , San Francisco kirken og det ekstraordinære Santa Catalina kloster som er bygget av vulkansk lava , og er datert tilbake til 1500-tallet . Du kan også se den best bevarte mumien i Amerika, Juanita , som ble funnet i 1995 under en ekspedisjon høyt oppe på en fjelltopp i regionen.
  ( I Arequipa er det muligheter til å oppleve rafting, fotturer, terrengsykling , etc.. Fortell hvis du ønsker å tilbringe en dag og gjøre noen av disse aktivitetene ).

 4. Day 4 Arequipa – Colca Canyon (B)

  Etter frokost blir dere hentet på hotellet for to-dagers Colca Canyon tur . Du passerer de varme kildene i Yura og deretter stige til naturreservatet Pampa de Cañahuas hvor du vil se grupper av Llamas og alpakkaer . Etter noen timer nedstigningen til Colca dalen du kommer til Chivay , den største landsbyen i dalen . Du er droppet av på hotellet, og har en gratis sen ettermiddag for å nyte Colca -dalen for å besøke de varme kildene .

 5. Day 5 Colca Canyon – Puno (B)

  Etter en tidlig frokost drar vi videre inn dalen mot den dype kløft , Cruz del Condor, hvor kondorer kan sees. Utsikten fra dette stedet er fantastisk, og du vil også stoppe flere ganger underveis for å beundre utsikten over Colca Canyon . April til oktober er den beste tiden å se kondorer , men du kan se dem selv ofte i løpet av resten av året . The Condor har et vingespenn på over tre meter og i morgen drar kondorer nytte av det varme uppvindarna fra gap å seile ut over canyon rim på leting etter mat . Etter en kort spasertur langs Canyon er det på tide å gå tilbake til Chivay fra der du tar bussen til Puno ( 6 ​​timer). Vi møter deg på busstasjonen og kjørt til hotellet .

 6. Day 6 Kayaking on Lake Titicaca (B, L)

  Du blir plukket opp på hotellet på ca 06:40 for en kort tur til Esteves Island , hvor du vil få en kort kajakk leksjon , redningsvester og annet utstyr . Deretter padler til Uros flytende øyer og padddlingen du får muligheten til å se den store variasjonen av fugler , flora, fauna og fjellformasjoner .
  Uros øyene er bygget av siv som vokser i sjøen og har eksistert i mange århundrer , siden den tiden da folk begynte å leve på siv øyene til konflikter med andre unge mennesker som levde rundt innsjøen . Du treffer Uros mennesker som lever sine liv på disse øyene på samme måte som deres forfedre i generasjoner , kan snakke med folk og se og lære om deres levemåte og historie. Befolkningen bruker siv båter som du også vil gjøre en glatt båtliv med .
  Deretter går turen med båt til Taquile Island , en vakker øy der folk bor og lever som de har gjort i århundrer med småskala jordbruk og husdyrhold . De klamrer seg til sine gamle tradisjoner og deres levesett . En tradisjon er deres håndverk laget med stor dyktighet , og som du kan beundre og selv kjøpe i løpet av din tur på øya. I spesielle stoffer som gensere , luer , vevde veggtepper , osv. at folk bruker i sitt daglige liv.Ni gjøre en tur på øya, og etter lunsj , som er inkludert i turen , er det på tide å gå tilbake til Puno , hvor du ankommer ca 17.00 og plukket opp på porten for transport til hotellet.

 7. Day 7 Puno – Cusco (B, L)

  Etter frokost , transport til busstasjonen for buss til Cusco. Bussturen over Altiplano er veldig vakker , og du vil gjøre flere stopp på vei til å besøke museer, Inca ruiner og små landsbyer . En stopp for lunsj er også gjort. Turen er ca 9 timer , men det blir aldri kjedelig takket være alle de interessante stopp underveis . Sen ettermiddag du ankommer i Cusco , Inka-imperiet hovedstaden . Vi henter deg og overføre deg til hotellet .

 8. Day 8 Cusco (B)

  fritid på morgenen . På ettermiddagen en guidet omvisning i Cuzco og de fire berømte Inka ruinene i utkanten av Cuzco , vann tempel Tambo Machay , festningen Puca Pucara , Oracle sted Qenqo og overveldende festningsverk Sacsayhuaman . Tre enorme steiner, hver veier 120 tonn, utgjør tre perfekte sikk- sakk vegger og har en fantastisk utsikt over Cusco.
  Etter en vandring rundt i sentrale Cuzco med besøk til katedralen , Main Square og the Sun Temple Minotauro .

 9. Day 9 Sacred Valley (B, L)

  Heldagstur til Urubamba , Sacred Valley. Du vil besøke landsbyen Pisac som ble grunnlagt under kolonitiden , og ligger ved foten av en ås kronet med Inca ruiner , og Pisac markedet på torget der indianerne selger sine produkter og håndverk . Tirsdager, torsdager og søndager er de travleste dagene , men markedet er alltid åpen . Etter lunsj besøker vi Ollantaytambo , den eneste Inkasamhälle som spanjolene aldri lyckdes okkupere og utforske ruinene som ligger over byen på en høyde. Du vil også besøke landsbyen Chinchero og dens marked på vei tilbake til Cusco.

 10. Day 10 River Rafting (B, L)

  Denne turen kombinerer to forskjellige rafting på elven Urubamba pass med ulike vanskelighetsgrader . Vi henter deg rundt 09:00 og overføring til Adventure Center. Det du starter med en 2 timers rafting i forberedelsene . Etter at du spiser lunsj på Hachicata før du gjør en ny rafting til Calca ( ca en time ) . Etter det, forbereder du deg til finalen og vanskeligste pass på Huaran . Denne delen av elven Urubamba har problemer II , III og IV . Når du er ferdig vil du bli transportert tilbake til Cusco og ditt hotell , kommer du rundt 17:30 .

 11. Day 11 Cusco – Moray – Moras – Ollantaytambo (B, L)

  Vi henter deg på hotellet, og deretter fraktet til utkanten av Chinchero hvor terrengsykkel tur starter. Den totale distansen er 35 km og terreng stier og små veier . Løypa starter med baner for omtrent en time , vil du gjøre flere stigninger og vitne scener fra Andesfjellene landsbygda før ankomst til Inca nettstedet Moray . Dette er en fantastisk amfi av terrasser brukes som et landbruks eksperiment Inca kultur som utnytter de ulike mikroklima på grunn av høydeforskjeller å utvikle nye typer avlinger. Så fortsetter du langs en vei blir da en tursti . Denne delen er for det meste flat og nedoverbakke , med en bratt og ganske teknisk utfor og en kort, men bratt oppoverbakke . Hvis det er nødvendig , er det støtte kjøretøy å bruke.

  Etter ca 45 minutter kommer du til landsbyen Maras hvor det er tid for en piknik lunsj . Siden det er stort sett ned til Maras saltgruvene . Dette er en uforglemmelig sted , bruker Mara befolkning en salt vann kilde til å produsere salt som deres forfedre har gjort gjennom århundrene . Nå er det bare en teknisk nedoverbakke igjen for å komme ned til landsbyen Urubamba i Sacred Valley. Som før, er det mulig å bruke støtte kjøretøyet. Når du ankommer så blir du transportert til hotellet i Cusco.

 12. Day 12 Cusco - Aguas Calientes Machu Picchu (B)

  I dag skal du markere av turen , den glemte byen inkaene og en av de nye syv underverker – Machu Picchu . Du tar et tidlig tog til Aguas Calientes hvor du blir møtt av guiden din . Deretter kan du ta bussen opp til Machu Picchu for din guidet tur ( ca 2 timer). Du vil da ha tid til å utforske ruinene og ta bilder . Et populært alternativ for äverntyrlige er å klatre fjellet Huayna Picchu ( 1,5 til 2 timer) fra der du har en fantastisk utsikt over Machu Picchu og området rundt . På ettermiddagen tar du bussen ned til Aguas Calientes og din hostel .

 13. Day 13 Aguas Calientes – Cusco (B)

  I dag har dere muligheten til å reise tilbake til Machu Picchu, for å oppleve den magiske soloppgangen over området og ha mer tid til å utforske området på egenhånd, (transport og inngang for ekstra besøket er ikke inkludert i prisen), eller å hvile, vandre i byen og nyte de varme kildene i Aguas Calientes. Sent på ettermiddagen tar dere toget tilbake til Cusco. Transport til deres hotell.

 14. Day 14 Cusco – Lima (B)

  Transport fra hotellet til flyplassen for fly tilbake til Lima .